De Oude Confectiefabriek

Rotterdam
Van € 750 tot 1.795 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 25 (geen beschikbaar)
 • Wonen 39 tot 149 m²
 • Aantal kamers 1 tot 4

Project De Oude Confectiefabriek

De Oude Confectiefabriek
Nieuwbouwproject in Rotterdam - per direct beschikbaar

In de wijk het ‘Middelland’ bevindt zich de voormalige ‘Confectiefabriek’, een statig gebouw op de hoek van de Aleidisstraat en Jan van Avennestraat. Hoewel de originele contouren nog te herkennen zijn, is de echte allure van het gebouw niet meer als voorheen.

Met dit transformatieproject heeft het pand een nieuwe bestemming gekregen door de realisatie van 25 woningen, de nette algemene ruimtes en de bestrating om het gebouw. Het gebouw en de woningen hebben een hoog niveau van afwerking, met hoge plafonds en grote raampartijen. De wanden in de woningen zijn wit gestukt (saus- en behangklaar). Alle woningen zijn voorzien van een moderne keuken (verschillende opstellingen) met diverse inbouwapparatuur. Ook de badkamer is volledig ingericht en is voorzien van een douche met douchescherm, dubbele wastafel en tegelwerk. Op de bovenste woonlaag zijn een drietal bijzondere appartementen gerealiseerd die beschikking hebben over een dakterras. Naast het indrukwekkende originele trappenhuis, kan de lift worden gebruikt om de verdiepingen te bereiken.

Omgeving
De Confectiefabriek is op loopafstand gelegen van de welbekende West-Kruiskade en ook de Nieuwe Binnenweg is snel te bereiken. Deze ‘stadsstraten’ bieden stedelijke levendigheid binnen de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Aansluiten op het openbaar vervoer is vanaf hier geen probleem. Rotterdam Centraal Station is met 5 minuten fietsen zeer dichtbij, en de tram stopt bijna voor de deur met verschillende bestemmingen en lijnen.

Interesse?
De verhuur is in volle gang. Er zijn nog woningen beschikbaar. Indien u in aanmerking wenst te komen voor de huurwoningen van de Oude Confectiefabriek dan ontvangen wij graag uw inschrijving. Voor het inschrijven ontvangen wij graag het ingevulde inschrijfformulier en de benodigde documenten. Op pagina 2 van het inschrijfformulier kunt u de benodigde documenten terug lezen. Bij het aanleveren van een volledig dossier kunt u een optie toegewezen krijgen. Indien u interesse heeft om de woningen te komen bekijken, dan ontvangen wij graag uw bezichtigingsaanvraag. Wij zullen contact met u opnemen voor het plannen van een bezichtigingsafspraak.
Meer informatie hierover vindt u terug op onze eigen website.

Woningen
Voor meer specifieke informatie van de type woningen, verwijzen wij u graag naar de plattegronden, de prijslijst, de brochure en artist impressions van het project. Ook deze informatie staat vermeld op onze eigen website.

Let op; aan plattegronden, de prijslijst en impressies kunnen geen rechten worden ontleend. In de prijslijst betreffen de servicekosten een voorschot en zijn de bedragen van de servicekosten een indicatie.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartement

  Portiekflat Van € 895 tot 1.375 /mnd
  • wonen 49 tot 95 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Aleidisstraat 3 B Verhuurd 82 m² wonen 3 kamers € 1.095 /mnd
 • Gezinswoning

  Maisonnette Van € 1.150 tot 1.695 /mnd
  • wonen 88 tot 149 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Penthouse

  Penthouse Van € 1.650 tot 1.795 /mnd
  • wonen 108 tot 120 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Aleidisstraat 9 C Verhuurd 108 m² wonen 4 kamers € 1.550 /mnd
 • Studio

  Portiekflat Van € 750 tot 775 /mnd
  • wonen 39 tot 42 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Oude Confectiefabriek

Van € 750 tot 1.795 /mnd