Tolhuyzen

Rotterdam Verkoop gestart
€ 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)
 • Wonen 154 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 290 m²

Project Tolhuyzen

** Nog 1 koper gezocht en dan gaan we bouwen**

All electric, nagenoeg geen energielasten, geen verfwerk door aluminium kozijnen, onderhoudsarme gevel, 25.000 meer leencapaciteit. Kortom een woning voor jouw toekomst.

Op een van de meeste gewilde locaties in ‘s- Gravenland, de Kornelis van Tollaan, gaan 4 grote villa’s gebouwd worden! 
Het betreft  2-onder-1-kap woningen in een moderne, kubistische stijl, voorzien van alle gemakken die je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Kenmerkend zijn de kamerhoge raampartijen met openslaande deuren richting de achtertuin.

De woningen hebben 3 tot 5 slaapkamers, afhankelijk van de optie die u kiest. En op grote kavels van ca. 300 m2 met de tuin op het Zuid-Westen! Er is ruime parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

Gebouwd op duurzaamheid en volledig energieneutraal te maken! Dik ingepakt in isolatiemateriaal, verwarmd door een warmtepomp en met zonnepanelen op het dak. Klaar voor behaaglijk wonen met zeer lage energielasten, gereed voor de toekomst!

De woningen bestaan uit een basisunit waar diverse uitbreidingen op mogelijk zijn zoals een 2e verdieping, een aanbouw en een kelder. Er is volop flexibiliteit om de woning geheel aan uw eigen wensen aan te passen.

De oplevering wordt eerste kwartaal volgend jaar verwacht. Wilt u meer weten, vul dan vrijblijvend het inschrijfformulier in en/of neem contact op.

Foto's

Omgeving

De locatie
De Kornelis van Tollaan is een rustige zijstraat van de ‘s-Gravenweg en een zeer gewilde plek om te wonen. Door het ontbreken van doorgaand verkeer is de laan zeer kalm en kindvriendelijk, groen en goed bereikbaar.

De straat
Deze laan draagt de naam van Kornelis van Tol (overleden in 1770), ambachtsbewaarder, schepen, turfmeester en regent van het armhuis van Kralingen tussen 1726 en 1770
Vlak naast de villa’s is een kleine speeltuin en de straat is bovendien allen bereikbaar voor bestemmingsverkeer, waardoor het veilig en zeer kindvriendelijk is.
Bereikbaarheid: Perfecte verbinding (2 minuten rijden) naar uitvalswegen o.a. A16 en A20.
Openbaar vervoer: op enkele minuten lopen van metrostation Kralingse Zoom richting het centrum van Rotterdam

In de omgeving
Deze villa's zijn perfect gelegen aan de rand van Kralingen en naast het recreatiegebied aan de Kralingse Plas. Dus voor een boswandeling, rondje golf of een stuk hardlopen woont u hier helemaal tóp.
Het stadse leven met diverse theaters, culinaire mogelijkheden en gezellige terrasjes ligt op 15 fiets-minuutjes. Er is dus géén excuus om op de bank te blijven zitten.
Scholen genoeg in de buurt. Van BSO tot middelbaar en hoger onderwijs ; Het ligt écht allemaal “om de hoek”.
De ontsluiting is ook goed; Uitvalswegen (A16 en A20) en het O. V. Knooppunt “Kralingse Zoom” zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Kortom : “Urban meets Suburban” hier op deze grandioze locatie !

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Tolhuyzen

  2-onder-1-kapwoning € 685.000 v.o.n.
  • wonen 154 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 154 m² wonen 5 kamers € 685.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tolhuyzen

€ 685.000 v.o.n.