Imagine

Rotterdam Verkoop gestart
Van € 299.500 tot € 1.395.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 162 (12 beschikbaar)
  • Wonen 51 tot 226 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
  • Perceel 1 m²

Project Imagine

In verkoop!

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City.

Veel nieuwe woonkansen voor kopers op Zuid

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

In totaal komen er 162 koopwoningen met oppervlakten van 48 m2 voor een 2-kamerappartement tot 226 m2 voor een penthouse. In de plint bevinden zich de stadswoningen en binnenhof- en binnentuin-appartmenten.
In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair en divers. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of het nieuwe Feyenoord City.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2021
Verwachte oplevering juni 2024

Woningtypen

Van de 162 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117

Ooms Makelaars Rotterdam

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4248888
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing