In het Zuiderpark - fase 2

Rotterdam Verkoop gestart
Van € 359.000 tot € 485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (14 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 157 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 99 tot 154 m²

Project In het Zuiderpark - fase 2

IN HET ZUIDERPARK
Rotterdam-Zuid bruist en dat merk je. Kijk maar eens om je heen en geniet van de vibes in het tweede stadscentrum in wording. En het wordt nog mooier. Letterlijk ín het Zuiderpark ontstaat een nieuwe woonwijk met een geweldig aanbod aan hoogwaardige en duurzame koopwoningen met tuin. Woningen waarbij je vanaf je terras zó het Zuiderpark in loopt én dat in het Hart van Zuid! Ons Zuiderpark is één van de grootste stadsparken van Nederland. Denk maar eens aan 400 voetbalvelden naast elkaar en dan nog net iets groter. In het park vind je een twee kilometer lange wandelpromenade (waar je ook heerlijk kunt hardlopen), geweldige speelplekken voor je kinderen, een zandstrand en vijvers. We trappen er een balletje of komen er skaten. Of we pakken de kano, want zelfs dat is mogelijk op één van de grote vijvers. Dit is hoe je het Zuiderpark kent en straks kan je er dus ook nog wonen!

WONINGAANBOD IN HET ZUIDERPARK
Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen van ongeveer 118 m² tot 157m² woonoppervlakte. In ieder blok is er een variatie aan woningtypen:
• Parkwoningen met natuurlijk uitzicht op het Park;
• 3 – en 4 laagse terraswoningen met een verhoogd terras aan de voorzijde;
• Poortwoningen met een gescheiden woonkamer en keuken;
• Stadsewoningen met tuin en terras.

De carrés weergeven ook de twee fases van de verkoop. Tussen beide carrés wordt een brede groenstrook aangelegd, die er ook voor zorgt dat overtollig regenwater kan worden opgevangen. Je hebt dus geen straat of doorgaande weg voor de deur, maar dicht bij huis een heerlijke speel- en ontmoetingsplek, waar je altijd zicht hebt op je kinderen.

EEN SPLINTERNIEUW CENTRUM
In ’t Zuiderpark valt binnen de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Dat is de nieuwe naam voor het gebied rondom Zuidplein en AHOY. Na een complete metamorfose wordt dit het bruisende stadscentrum van Rotterdam-Zuid. Met een nieuw metro- en busstation, opgeknapt winkelcentrum Zuidplein, wandelboulevard, uitgebreid aanbod aan kunst en cultuur én tal van leuke restaurantjes en koffietentjes. Waar Hart van Zuid en het Zuiderpark samenkomen bouwen we in de natuurlijke omheining van bomen en water, de nieuwbouwwoningen In ’t Zuiderpark. Hier, midden in het groen, komt je nieuwe huis te staan.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117

Woonvisie NVM Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing