De Driehoek

Rotterdam Verkoop gestart
Van € 650.000 tot € 830.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (9 beschikbaar)
 • Wonen 147 tot 174 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 165 tot 259 m²
Blikvanger 9 duurzame stadsvilla's met een luxe uitstraling!

Project De Driehoek

De Driehoek - 9 Stadsvilla's in Park 16Hoven, Rotterdam
Park 16Hoven is een wijk met veel water, stoere rietkragen en een groot park om elkaar te ontmoeten. Er zijn verschillende
woonbuurten met een grote variëteit aan bijzondere woningen. Elk met een eigen sfeer en uitstraling. In De Driehoek bouwen we onder architectuur ontworpen duurzame stadsvilla's met een luxe uitstraling. Super wonen dus!

Rustig wonen aan de rand van de stad met het centrum van Rotterdam, Hilligersberg en Schiebroek vlakbij. Binnen 10 minuten met de auto op de Coolsingel en met de fiets rijd je in circa 15 minuten naar het centrum van Rotterdam. Daarnaast zijn de uitvalswegen A20 en A13 gunstig gelegen ten opzichte van de wijk en heeft Randstadrail twee stations in de buurt.

9 Stadsvilla's, alle voordelen op een rij
• Stedelijke voorzieningen binnen handbereik
• Riant terras gelegen in het Westerdijkpark
• Ruim dakterras
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Keukencheque
• Badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
• Inclusief eigendom bodemwarmtepomp
(gasloos wonen)
• Zonnepanelen
• Vloerverwarming
• Triple HR+++ glas in de complete woning
• Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
• Kavel 7 en 9 hebben de mogelijkheid voor een kantoor aan huis

Het aanbod bestaat uit:
• Woningtype Sinus
3 vrijstaande vila met slaap- en badkamer op de begane grond

• Woningtype Cosinus
6 twee-onder-een-kapwoningen

DUURZAAM WONEN IN ROTTERDAM
Roosdom Tijhuis maakt gebruik van duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken. Een goede isolatie, de juiste beglazing en de puntjes op de i op het gebied van lucht- en kierdichtheid. Daarnaast worden afvalstromen gescheiden en wordt afval tot een
minimum beperkt.

EPC 0: Klaar voor de toekomst
EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

OP EN TOP DUURZAAM
GASLOOS WONEN & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk de video op de projectwebsite voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Omgeving

De Buitenplaats is een groot stadspark: ontdek de mooie plekken en vele activiteiten
Rondom en in het park is heel veel water om te varen, te vissen en als het hard genoeg vriest, te schaatsen. Er zijn prachtige fiets-, skate- en wandelroutes en leuke plekken om te picknicken.
Voor ruiters zijn er speciale ruiterpaden. Neem een lekker drankje op een van de gezellige terrassen, bezoek de hertenheuvel of ga met de kinderen naar het speeleiland. De activiteiten in het park zijn eindeloos, daarnaast vinden er elk jaar evenementen plaats. Als stadsmens voel je je thuis in een van de mooie stadsvilla's van plan De Driehoek. En zoek je ruimte en rust dan ben je ook op de goede plek. Een beetje afwisseling is ideaal, toch? Dat geldt voor de gehele wijk Park 16Hoven waar bijzondere woningen in bijzondere architectuur worden gebouwd. Verder is Rotterdam natuurlijk een bakermat voor cultuur en diversiteit. Voor elke smaak vind je volop theater, musea en evenementen.

Brede lanen en omsloten binnenterreinen
Tussen de lanen vind je prachtig ontworpen binnenterreinen. Hiermee bedoelen we een aantrekkelijke openbare ruimte die niet direct vanaf de hoofdwegen is te zien. Een informeel ingericht pleintje met veel groene beplanting, waarbij de bestrating natuurlijke vormen heeft. Een pleintje dat uitermate geschikt is voor buurt bbq's en spelende kinderen. Dat
geeft een goed gevoel om thuis te komen of je buren te ontmoeten.
In de wijk komen de karakteristieken uit het oude polderlandschap terug. Zo lopen de langzame verkeersroutes bijvoorbeeld langs de oude dijken en watergangen. Bijzonder is de inpassing van de HSL. Deze loopt ondergronds door Park 16Hoven met erboven het langgerekte Westerdijkpark. Buiten wonen Wonen in Park 16Hoven is echt ‘buiten’ wonen. Door het vele groen in en rond de wijk en park De Buitenplaats heeft de wijk een groen karakter. En met Midden Delfland, de Schiezone en de Vlinderstrik op fietsafstand, ligt de natuur naast de deur. En heb je zin in de gezellige stadsdrukte, dan sta je zo in het centrum van Rotterdam.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2020
Verwachte start bouw maart 2021
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

 • Cosinus

  2-onder-1-kapwoning Van € 650.000 tot € 680.000 v.o.n.
  • wonen 147 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Cosinus (Bouwnr. 5) 147 m² wonen 6 kamers € 650.000 v.o.n.
  Cosinus (Bouwnr. 1) Onder optie 147 m² wonen 6 kamers € 680.000 v.o.n.
  Cosinus (Bouwnr. 2) Onder optie 147 m² wonen 6 kamers € 665.000 v.o.n.
  Cosinus (Bouwnr. 3) Onder optie 147 m² wonen 6 kamers € 665.000 v.o.n.
  Cosinus (Bouwnr. 4) Onder optie 147 m² wonen 6 kamers € 680.000 v.o.n.
  Cosinus (Bouwnr. 6) Onder optie 147 m² wonen 6 kamers € 650.000 v.o.n.
 • Sinus

  Vrijstaande woning Van € 749.000 tot € 830.000 v.o.n.
  • wonen 163 tot 174 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Sinus (Bouwnr. 7) 163 m² wonen 6 kamers € 765.000 v.o.n.
  Sinus (Bouwnr. 9) 163 m² wonen 6 kamers € 749.000 v.o.n.
  Sinus (Bouwnr. 8) Onder optie 174 m² wonen 6 kamers € 830.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Van Herk Makelaardij Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4147600

Ooms Makelaars Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4248888
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing