Hefkwartier fase X

Rotterdam
Van € 395.000 tot € 699.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
Blikvanger De laatste fase! Hefkwartier X in pre-sale

Project Hefkwartier fase X

Binnenkort in verkoop | Hefkwartier fase X

Ben jij klaar voor de final? Binnenkort start de verkoop van de allerlaatste fase in Hefkwartier. Fase X. Deze fase bestaat uit stoere studio’s, appartementen met cityview en spectaculaire penthouses! Door de ligging op de hoek van de Oranjeboomstraat en de Nassaukade heb je een fantastisch uitzicht over de stad, De Hef en het water! Hier woon je echt met de stad aan je voeten!

Wonen met de stad aan je voeten!
Dat is wonen in de jongste en stoerste stadswijk van Rotterdam. Want precies in het midden van Rotterdam - ingeklemd tussen de twee stadsiconen De Hef en De Brug (Unilever gebouw) - ligt Hefkwartier. Het Hefkwartier is een van de laatste locaties in Rotterdam waar zowel eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen zo dicht bij de Maas verrijzen. Deze nieuwste stadswijk wordt uiteindelijk 300 woningen groot en is voor iedere stadsliefhebber. Van single tot gezin en van jong tot oud!

Het Hefkwartier. De jongste en stoerste stadswijk van Rotterdam.
Veel Rotterdamser kun je niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie en charme. De geschiedenis van deze plek gaat zo'n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier circa 300 woningen verdeeld over eengezinswoningen, herenhuizen, stadswoningen en appartementen.

Het Hefkwartier is voor iedereen!
Het wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud. Singles, samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen. In een paar fasen krijgt het project vorm. De eerste fasen bestaan uit herenhuizen en stadswoningen en zijn inmiddels opgeleverd. Momenteel wordt er gebouwd aan fase D, V, W, Y en Z. Binnenkort start de verkoop van de allerlaatste fase. Fase X.

Wonen in Hefkwartier is wonen met de stad aan je voeten. Kijk maar eens op de kaart van Rotterdam. Er is bijna geen wijk die centraler ligt, aan de slagader van Rotterdam: de Maas.

Alles binnen een kwartier bereikbaar
Rotterdam heeft straks een nieuw centrum. Want met de realisatie van het Hefkwartier is er geen enkele andere plek in de stad te vinden die zó centraal ligt. Alles wat Rotterdam bijzonder of aantrekkelijk maakt, is binnen een kwartier van je nieuwe woning te vinden. Met de auto, met het openbaar vervoer, met de fiets of met de watertaxi!

De winkels van de Koopgoot. De kramen van de Markthal. Lekker eten in de Fenixloodsen. De finish van de Marathon Rotterdam. Het groen van het Zuiderpark. De exposities in de Kunsthal. De spanning in De Kuip. Het Centraal Station. Kijk zelf maar op de kaart van Rotterdam: 15 minuten of minder, en je bent waar je wilt zijn.

De ideale bereikbaarheid van het Hefkwartier
De bereikbaarheid van het Hefkwartier is ideaal. Vanuit noordelijke richting heb je met de Willemsbrug en de Erasmusbrug twee snelle autoverbindingen naar de zuidoever. Kom je vanaf de A16 of de A15, dan liggen er gunstige uitvalswegen richting Hefkwartier. Openbaar vervoer is er met de metro (lijnen D en E) en diverse buslijnen. En ook met de trein kun je alle kanten uit en vergeet de watertaxi niet. Je stapt op aan de Nassaukade en brengt je binnen mum van tijd op 50 verschillende steigerlocaties.

Geef je belangstelling door en wij houden je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. De verkoop start naar verwachting eind 2021.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project wordt 1 huis gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hefkwartier fase X

Van € 395.000 tot € 699.500 v.o.n.