Bernini Rotterdam

Rotterdam In voorbereiding
Van € 425.000 tot € 1.350.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72
Blikvanger Belangstelling? schrijf je in op de projectwebsite

Project Bernini Rotterdam

IN VOORBEREIDING
BERNINI ROTTERDAM: 72 KOOP APPARTEMENTEN

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de verdere ontwikkelingen, kijk dan op BerniniRotterdam.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Direct aan de Prinsenplas gelegen, ooit het laagste punt van Nederland, ontwikkelt Nederlandse Bouw Unie BERNINI ROTTERDAM. Het 20 woonlagen tellende gebouw vormt daar straks een markant herkenningspunt in de wijk met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het alzijdige en kenmerkende gebouw omvat 72 koopappartementen en is ruim 60 meter hoog.

De 20 woonlagen tellen 2, 3 of 4 appartementen per verdieping. Met de overhoekse oriëntering van de appartementen, de verdiepingshoge raampartijen en een buitenruimte op de hoek, bieden alle appartementen een veelzijdig uitzicht over het mooie Rotterdam. Woonoppervlaktes lopen uiteen vanaf ca. 90 m² tot een zeer royale ca. 220 m². Alle appartementen hebben in de basis minimaal 2 slaapkamers en een complete badkamer. De grootste appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en natuurlijk een fenomenaal uitzicht over de plas en de skyline van het centrum.

De plint van woontoren BERNINI ROTTERDAM voorziet in royale lobby entree die past bij de maat en schaal van het gebouw en waar ruimte is om samen te komen. Daarnaast wordt voor het overige deel van de plint en het prachtige dek aan het water gezocht naar een exploitant die een levendige invulling kan gaan geven. Het grote dek, dat getrapt afloopt naar het water, wordt aantrekkelijk vormgegeven met verblijfsplekken en beplanting. Een unieke plek om de bestaande en nieuwe werelden en bewoners samen te smelten op een bijzondere locatie aan de plas! Onder de toren en het dek van BERNINI ROTTERDAM wordt een parkeervoorziening gerealiseerd die door de toepassing van een ingenieus parkeerliftsysteem ruimte biedt voor het stallen van meer dan 100 auto’s. Alle bewoners van de woontoren krijgen hier het exclusieve gebruiksrecht voor tenminste 1 parkeerplaats.

© Bernini Rotterdam is een project van Nederlandse Bouw Unie b.v.
Dit project is in voorbereiding. Het vertoonde beeldmateriaal is derhalve indicatief.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop januari 2022

Woningtypen

In dit project worden 72 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing