Bernini Rotterdam

Rotterdam Bouw gestart
Van € 480.000 tot € 1.245.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72 (32 beschikbaar)
  • Wonen 88 tot 216 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Bouw gestart! Bekijk de projectwebsite voor het actuele aanbod.

Project Bernini Rotterdam

BOUW GESTART
BERNINI ROTTERDAM: 72 KOOP APPARTEMENTEN

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, bezoek de projectwebsite voor de actuele beschikbaarheid en schrijf u in voor een van deze beschikbare appartementen. Inschrijven kan via uw persoonlijk account op de projectwebsite via het digitaal inschrijfformulier.

Via de projectwebsite kunt u de volledige verkoopdocumentatie zoals de verkoopbrochure, technische tekeningen en prijslijsten downloaden. Het is ook mogelijk om op afspraak de verkoopbrochure af te halen bij een van de verkopende makelaars.

BERNINI ROTTERDAM: 72 KOOP APPARTEMENTEN
Direct aan de Prinsenplas gelegen, ooit het laagste punt van Nederland, ontwikkelt Nederlandse Bouw Unie BERNINI ROTTERDAM. Het 20 woonlagen tellende gebouw vormt daar straks een markant herkenningspunt in de wijk met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het alzijdige en kenmerkende gebouw omvat 72 koopappartementen en is ruim 60 meter hoog.

De 20 woonlagen tellen 2, 3 of 4 appartementen per verdieping. Met de overhoekse oriëntering van de appartementen, de verdiepingshoge raampartijen en een buitenruimte op de hoek, bieden alle appartementen een veelzijdig uitzicht over het mooie Rotterdam. Woonoppervlaktes lopen uiteen vanaf ca. 88 m² tot een zeer royale ca. 216 m². Alle appartementen hebben in de basis minimaal 2 slaapkamers en een complete badkamer. De grootste appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en natuurlijk een fenomenaal uitzicht over de plas en de skyline van het centrum.

De plint van woontoren BERNINI ROTTERDAM voorziet in royale lobby entree die past bij de maat en schaal van het gebouw en waar ruimte is om samen te komen. Daarnaast wordt voor het overige deel van de plint en het prachtige dek aan het water gezocht naar een exploitant die een levendige invulling kan gaan geven. Het grote dek, dat getrapt afloopt naar het water, wordt aantrekkelijk vormgegeven met verblijfsplekken en beplanting. Een unieke plek om de bestaande en nieuwe werelden en bewoners samen te smelten op een bijzondere locatie aan de plas! Onder de toren en het dek van BERNINI ROTTERDAM wordt een parkeervoorziening gerealiseerd die door de toepassing van een ingenieus parkeerliftsysteem ruimte biedt voor het stallen van meer dan 100 auto’s. Alle bewoners van de woontoren krijgen hier het exclusieve gebruiksrecht voor tenminste 1 parkeerplaats.

Dit is wonen in Bernini
In de VON koopsom is tenminste inbegrepen:
- Gevarieerde woningplattegronden.
- Fantastisch uitzicht over Prinsenpark en de waterplas.
- 2 tot 3 slaapkamers (enkele met en-suite badkamer).
- Royale balkons zónder een hoge opstap.
- Privé parkeerplaats in verdiepte kelder.
- Keukencheque.
- Eigen berging in verdiepte kelder.
- Hoge duurzaamheidsambitie.
- Warmte én koude middels individuele bodem warmtepomp (in eigendom).
- Eigen opbrengst uit PV-gevelpanelen.
- Prachtige groene collectieve dektuin direct gelegen aan de Prinsenplas.

Bernini aan de Prinsenplas
Prinsenland kenmerkt zich door een groen en waterrijk karakter waaraan het Prinsenpark een belangrijke bijdrage levert. Het park biedt met diverse speelvoorzieningen, een natuurtuin en de Prinsenplas voor ieder wat wils, maar bent u op zoek naar meer weidsheid dan liggen het Kralingse bos en de Kralingse plas op steenworp afstand. Daarnaast beschikt Prinsenland over alle benodigde (commerciële) voorzieningen die u in het dagelijks leven nodig heeft. En mocht u toch even downtown willen? Dan is er altijd nog de directe metroverbinding vanuit Prinsenland met het levendige centrum van Rotterdam.

© Bernini Rotterdam is een project van Nederlandse Bouw Unie b.v.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop maart 2022
Start bouw november 2022
Verwachte oplevering december 2025

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing