V-Tower

Rotterdam In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 200

Project V-Tower

HET PROJECT

The V-Tower wordt een statige verschijning van maar liefst 65m hoog. Appartementen van 60 tot 150m2 met een vanafprijs van €375.000,- v.o.n.

De transformatie en herontwikkeling van de karakteristieke industriële bestaande bouw zal samen met de markante nieuwbouw dienen als aanjager voor verdere ontwikkelingen aan de Piekstraat. Het plan wordt een nieuwe multifunctionele ontmoetingsplaats aan het water met adembenemend terrassen waar genoten kan worden van de avondzon.

The V-Tower krijgt een unieke beeldkwaliteit met een industrieel karakter. In de toren worden diverse maatschappelijke, zakelijke en woon- functies gerealiseerd.

De prognose voor start verkoop van de appartementen is in het 1e kwartaal van 2022

DE LOCATIE
De Piekstraat ligt op het schiereiland van Feijenoord, een karakteristiek industriële omgeving in Rotterdam-Zuid.
De Piekstraat gaat de komende jaren transformeren naar een multifunctioneel gebied met een mix van onder andere wonen, werken en leisure. De locatie wordt omringd door water met een sensationeel panorama over Rotterdam.

Een plek met een enorme potentie. De Piekstraat ligt centraal in de stad en in de directe nabijheid van Katendrecht waar u kunt genieten van de vele restaurants en terrassen. Daarnaast is Kralingen uitstekend bereikbaar met de veerpont welke direct aanmeert bij de Piekstraat.

De ring van Rotterdam ligt op 10 minuten. Het trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is uitstekend bereikbaar en is slechts 5 minuten lopen. Rotterdam Centraal bereikt u binnen 10 minuten. Op loopafstand van De Piekstraat wordt Feyenoord City gebouwd. Hier zullen onder andere winkels, restaurants en een bioscoop een enorme incentive geven aan de Piekstraat.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar de projectwebsite:

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop februari 2023

Woningtypen

In dit project worden 200 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing