V-Tower

Rotterdam
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 200 (geen beschikbaar)

Project V-Tower

HET PROJECT

The V-Tower wordt een statige verschijning van maar liefst 65m hoog. Appartementen van 60 tot 150m2 met een ca. vanaf prijs van €375.000,- v.o.n.

De transformatie en herontwikkeling van de karakteristieke industriële bestaande bouw zal samen met de markante nieuwbouw dienen als aanjager voor verdere ontwikkelingen aan de Piekstraat. Het plan wordt een nieuwe multifunctionele ontmoetingsplaats aan het water met adembenemend terrassen waar genoten kan worden van de avondzon.

The V-Tower krijgt een unieke beeldkwaliteit met een industrieel karakter. In de toren worden diverse maatschappelijke, zakelijke en woon- functies gerealiseerd.

De prognose voor start verkoop van de appartementen is in het 4e kwartaal van 2023.

DE LOCATIE
De Piekstraat ligt op het schiereiland van Feijenoord, een karakteristiek industriële omgeving in Rotterdam-Zuid.
De Piekstraat gaat de komende jaren transformeren naar een multifunctioneel gebied met een mix van onder andere wonen, werken en leisure. De locatie wordt omringd door water met een sensationeel panorama over Rotterdam.

Een plek met een enorme potentie. De Piekstraat ligt centraal in de stad en in de directe nabijheid van Katendrecht waar u kunt genieten van de vele restaurants en terrassen. Daarnaast is Kralingen uitstekend bereikbaar met de veerpont welke direct aanmeert bij de Piekstraat.

De ring van Rotterdam ligt op 10 minuten. Het trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is uitstekend bereikbaar en is slechts 5 minuten lopen. Rotterdam Centraal bereikt u binnen 10 minuten. Op loopafstand van De Piekstraat wordt Feyenoord City gebouwd. Hier zullen onder andere winkels, restaurants en een bioscoop een enorme incentive geven aan de Piekstraat.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar de projectwebsite:

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 200 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing