Nieuw Kralingen - Aan de Boezem 2

Rotterdam Bouw gestart
Van € 975.000 tot € 1.675.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (16 beschikbaar)
  • Wonen 163 tot 233 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7
  • Perceel 109 tot 310 m²
Blikvanger Open huis zaterdag 17 juni 10:00 tot 12:00uur op locatie

Project Nieuw Kralingen - Aan de Boezem 2

Aan de Boezem II | 36 luxe woningen in Nieuw Kralingen, Rotterdam! Vanuit je voortuin loop je straks direct het Kralingse bos in of fiets je in 10 minuten bijvoorbeeld naar de Meent voor een heerlijke kop koffie.

Met een woonoppervlak van 91 tot 233 m² en riante tuinen. Nieuw Kralingen is de nieuwste wijk van Rotterdam met een unieke ligging aan de Kralingse Plas en het Kralingse Bos én op fietsafstand van het centrum. Nieuw Kralingen is stijlvol, geïnspireerd op Kralingen, zonder een kopie te willen zijn. Hier wonen betekent verbonden zijn met de stad én de natuur.

Net als in Aan de Boezem I worden nu ook weer o.a. het Herenhuis, Herenhuis XL, Herenhuis Extra breed en de Videwoningen aangeboden. Maar er zijn ook een aantal nieuwe types, zoals de Vijverwoning, Cascadewoning en het Herenhuis met Atelier. Het resultaat is een rijke variatie in aanbod, zowel in uiterlijk als in grootte en indeling. Van een schitterende Stadswoning tot Herenhuis in allerlei groottes en een aantal Videwoningen.

De woningen in dit deelgebied vallen op door de grootte, ligging, architectuur en bijzondere plattegrond. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen op het dak. De vloerverwarming op alle verdiepingen zorgt voor veel comfort. Fijne bijkomstigheid is dat dit systeem ook enkele graden kan koelen. De badkamer is luxe uitgevoerd met onder andere tegels van Villeroy & Boch.

Een breed aanbod in verschillende woningtypes en dus ook in verschillende woninggroottes. De woonoppervlaktes variëren deze keer van 91m2 tot 233 m². Dus wederom voor ieder wat wils!

Wonen in Nieuw Kralingen
Over een aantal jaar telt Nieuw Kralingen zo’n 800 woningen. Deze worden gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd. In eerste instantie ligt het accent op de eerste 400 woningen. In Nieuw Kralingen komen vooral koopwoningen in het hogere segment en vrije kavels. De diversiteit is groot. Van luxe stadswoningen en herenhuizen, urban villa’s, stadsappartementen, vrijstaande woningen en cascowoningen tot de mogelijkheid om zelf te bouwen. De eerste 400 woningen hebben meer een stedelijk karakter. Voor de volgende 400 woningen bewegen we meer richting de plas en het bos en wordt de opzet wat ruimer.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop augustus 2022
Start bouw mei 2023
Verwachte oplevering maart 2025

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 010 3007117

Kettner Makelaars NVM

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing