Nieuwbouw Leusinkbrink KREMERSKAMP

Ruurlo Bouw gestart
Van € 289.400 tot € 403.800 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 232 tot 384 m²

Project Nieuwbouw Leusinkbrink KREMERSKAMP

Wonen in de mooiste streek van Nederland? Kom dan wonen in Ruurlo, het hart van de Achterhoek!

Het "Leusinkbrink" is de nieuwbouwwijk van Ruurlo. In deze wijk zijn de laatste jaren prachtige woningen gebouwd, van starterswoningen tot levensloopbestendige woningen.
Op één kavel na, zijn alle twee onder een kappers verkocht. Maar er zijn nog 2 hoekwoningen en één tussenwoning beschikbaar, welke door bouwbedrijf Schot worden gebouwd aan de Kremerskamp. De tuin van nummer 12 heeft oostelijke ligging. De tuinen van kavel 36, 37 en 38 hebben een westelijke tuinligging.
U kunt zelf de keuze maken hoe de woning moet worden ingedeeld. U heeft nog veel inspraak heeft qua indeling en aanbouw! Dat is toch fantastisch!

Kijken welk type woning bij u past?
Vraag dan snel de brochure bij ons op via

Koopsom 3-onder-een-kapwoningen
kavel 36: € 339.490,- v.o.n.
kavel 37: € 286.722,- v.o.n.
kavel 37: € 332.065,- v.o.n.

Kavel 12: € 421.080,- v.o.n. woningtype 204

Voor vragen kunt u zich wenden tot de verkopende makelaarskantoren:

WESSELINK MAKELAARS & taxateurs te Ruurlo, 0573-454027, email:
De Haan Schippers Makelaars te Lochem, tel. 0573-258258, email:

Foto's

Omgeving

Een rijke historie met een levendig hart.

Ruurlo, waar Berend Wildrik eind 18e eeuw de eerste proeve van de Grondwet schreef, heette vroeger Roderlo. Dit is een samentrekking van de woorden ‘rode’ (gerooid bos) en ‘lo’ (open parkbos). Ruurlo behoort samen met Borculo, Eibergen en Neede tot de gemeente Berkelland. In het oude hart van Ruurlo vindt u een levendig plein, gezellige horecagelegenheden en diverse winkels.

Verder heeft het dorp basisscholen, muziekcentra, sportaccommodaties en een modern gezondheidscentrum. De rijke historie manifesteert zich door het prachtige 16e-eeuwse kasteel waar tegenwoordig het museum More in gevestigd is. De 400 jaar oude Kroezeboom en de authentieke houtzaagmolen. Sportievelingen voelen zich in Ruurlo als een vis in het water. Skeeleren, wandelen, paardrijden, fietsen, kanoën en golfen en zwemmen in het heerlijke openlucht zwembad met zoutwater.

Wie de Achterhoek verkent, ontdekt een weids en glooiend landschap. Dorpen worden afgewisseld door prachtige panorama’s van heuvels, bossen en weilanden. In het decor van karakteristieke boerderijen en majestueuze kastelen, is deze streek de ideale plek om vrij en rustig te wonen.

Bereikbaarheid: auto en openbaar vervoer
Ruurlo is prima te bereiken. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Een doorgaande weg verbindt Ruurlo met Zutphen en Winterswijk. Om de verkeersdrukte in de kern te verlichten, ligt om het dorp een rondweg. Station Ruurlo ligt aan de spoorlijn tussen Zutphen en Winterswijk. De trein, die elk half uur vertrekt, brengt u binnen 20 minuten in de aangrenzende steden. Andere dorpen in de omgeving zijn via diverse busverbindingen bereikbaar.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2020
Start bouw augustus 2021

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuwbouw Leusinkbrink KREMERSKAMP

Van € 289.400 tot € 403.800 v.o.n.