Doorloper

Sappemeer
Van € 315.800 tot € 394.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (18 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 140 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 326 tot 552 m²

Project Doorloper

18 EXCLUSIEVE HERENHUIZEN MET GARAGE IN SAPPEMEER OP DE VOORMALIGE IJSBAANLOCATIE!

Wonen in een rustige en groene woonwijk, gelegen aan open vaarwater. Aan de Doorloper in Sappemeer worden totaal 16 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd op ruime kavels. Dit geeft een speels straatbeeld. Deze woningen kenmerken zich door de constructief hoogwaardige bouwmethode, korte bouwtijd (minder renteverlies), lage energiekosten door optimale isolatie en hoge brandwerende kwaliteiten.

Zowel de vrijstaande woningen als de twee-onder-één-kapwoningen hebben een prettige lichtinval door de grote raampartijen en een praktische indeling met een U-vormige woonkamer, 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid voor extra kamer(s). Daarnaast zijn de woningen bijzonder duurzaam uitgevoerd en onderscheiden ze zich door zeer hoge isolatiewaarden. Dit wordt mede bereikt door toepassing van driedubbele (triple) beglazing, een hybride lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en LTV radiatoren op de 1e verdieping. Vrijwel alle kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in kunststof. De aangebouwde geïsoleerde garage (inclusief bijkeuken functie) is standaard.

Er zijn verschillende uitbreidingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen, zoals een aanbouw met een slaapkamer en sanitair beneden.

DE WONING
Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en zijn inclusief innovatieve vloerverwarming op de begane grond, aangebouwde geïsoleerde garage, gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmte terugwin unit en bypass functie, driedubbele (triple) beglazing en een hybride lucht/water warmtepomp. Het toilet en de badkamer worden compleet opgeleverd met wand- en vloerafwerking inclusief sanitair. Met behulp van de optielijst maakt u bovendien de keuze hoe u de woning naar eigen wens samenstelt. De woningen worden aardbevingsbestendig uitgevoerd conform de richtlijnen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Voor meer informatie over de manier waarop bouwmethode of voor informatie over de materialen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

INDELING
Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, royale U-vormige straatgerichte woonkamer met open keuken. De diepe achtertuin is gelegen op het Oosten. Door de ruime raampartijen wordt de tuin direct betrokken bij de woning. In de aangebouwde geïsoleerde garage bevinden zich de opstelplaatsen voor de warmtepomp en wasmachineaansluiting.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, volledig ingerichte badkamer met wand- en vloerafwerking inclusief sanitair.

2e verdieping: vaste trap naar de ruime zolder, die talrijke mogelijkheden biedt zoals bijvoorbeeld een extra slaap- of werkkamer.

BIJZONDERHEDEN:
• De vele voordelen van nieuwbouw:
• Inclusief Daikin Altherna 3 ‘All electric’ lucht / water warmtepomp;
• Inclusief warmte-terugwin-unit en bypass functie;
• Inclusief comfortabele vloerverwarming begane grond en LTV radiatoren(!) op de 1e verdieping;
• Compleet tegelwerk en sanitair;
• Sanitair van Sphinx & Grohe in toilet- en badruimte;
• Wand-/vloertegelwerk stelpost van €20 per m2 voor toilet- en badruimte;
• Inclusief aangebouwde geïsoleerde garage;
• Volledig, optimaal en hoogwaardig geïsoleerd en comfortabel, energiezuinig en gasloos;
• Aardbevingsbestendig uitgevoerd conform de richtlijnen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij;
• Inclusief uitgevlakt plafond op begane grond en 1e verdieping;
• Inclusief spackspuitwerk op plafonds begane grond en 1e verdieping;
• Complete sleutelklare woning;
• Drievoudige (triple) beglazing;
• Hoge isolatiewaarden;
• Inclusief zwevende cementdekvloer op 1e verdiepingsvloer;
• Koopsom inclusief BTW;
• Inclusief vaste trap naar 2e verdieping;
• Uitgebreide optiemogelijkheden;
• Diepe achtertuin op het oosten;
• Woningborg garantie- en Waarborgregeling is van toepassing!

Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! De verkoopdocumentatie en prijslijst zijn beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tevens contact met de makelaar opnemen. N.B.: bijgaande tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Omgeving

LOCATIE:
Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Verspreid over de gemeente liggen meerdere vernieuwde winkelcentra: Sappemeer, Martenshoek en het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren. In Gorecht-Oost bevinden zich het gemeentehuis, Het Kielzog theater/kunstencentrum, de openbare bibliotheek en de bioscoop JT Hoogezand. Eromheen kunt u overal ruim en gratis parkeren.
In de gemeente zijn fraai aangelegde (woon)parken. Sfeervolle parken vindt u in de oudere wijken zoals het Margrietpark in Sappemeer, het Oosterpark in Hoogezand en het Gorechtpark bij Woldwijck en Gorecht met vis- en kanovijvers, het nieuwe Natuur en Milieu-educatiecentrum met kinderboerderij, natuurtuinen en natuurhuis 't Gooregt. Kenmerkend voor Hoogezand-Sappemeer zijn de goede verbindingen: de vierbaans snelweg (A7) van Groningen naar Duitsland, frequente treinverbindingen (we hebben maar liefst vier stations), busverbindingen in alle richtingen en scheepvaartverbindingen naar Groningen via het Winschoterdiep en naar Delfzijl via het Eemskanaal. Een omgeving waar je graag wil wonen!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieboer Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0597 417550
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Doorloper

Van € 315.800 tot € 394.600 v.o.n.