Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

Sappemeer Verkoop gestart
Van € 455.000 tot € 560.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (12 beschikbaar)
 • Wonen 157 tot 192 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 350 tot 510 m²

Project Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

Croonhoven in de nieuwbouwwijk Vosholen

We zijn van start met de verkoop van 12 onder moderne architectuur ontworpen ruime woningen aan de Croonhoven. De zogenoemde kubistische woningen zijn allen gelegen op ruime kavels, variërend van 350m2 tot en met 510m2, met de tuin op het zuidwesten. Er worden 10 half-vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd.

De 10 half-vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 157m2. De begane grond van de half vrijstaande herenhuizen bestaat uit twee leefruimtes die je zelf kunt indelen. Je kunt kiezen voor een grote woonkeuken aan de tuinzijde van de woning en een sfeervolle zithoek aan de straatzijde. Of net anders om, dit is zelf te bepalen. Hoewel beide ruimtes verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen: door de hoge ramen schijnt veel licht naar binnen. In basis worden er 3 slaapkamers op de eerste verdieping gerealiseerd en op de tweede verdieping een open ruimte waar nog kamers gerealiseerd kunnen worden. De tweede verdieping heeft tevens een mogelijkheid tot een dakterras. Alle woningen hebben een aangebouwde garage.

De 2 vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 192m. Een grote keuken aan de voorzijde, een sfeervolle eethoek in de erker en een zithoek met een deur naar de tuin. De vrijstaande herenhuizen worden gekenmerkt door een fantastische leefruimte op de begane grond. Je kunt deze ruimte anders indelen (woonkamer aan de voorzijde) en/of zelfs uitbouwen. Ook beschik je over een eigen oprit en een garage. De indeling van de vrijstaande woningen zijn vrijwel identiek als de half-vrijstaande woningen echter is de tweede verdieping volledig in te delen. Dit komt doordat er geen dakterras aanwezig is.

Doordat er gekozen is voor kubistische woningen hebben de woningen veel inhoud en woonoppervlakte met ook diverse mogelijkheden qua indelingen. Denk hierbij oa. aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 1.20m of 2.40m.

Vosholen
Zoek je nieuwbouw waarbij landelijk wonen wordt gecombineerd met de levendigheid van een stad, dan zit je goed in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Nieuwbouwwijk Vosholen ligt in een groen en waterrijk gebied met school-, sport- en winkelvoorzieningen op loopafstand. In de 17e eeuw vestigden zich in 'Hooge Sandt' en 'Sap-meer' de 1e bewoners, voornamelijk veenarbeiders en turfschippers. Nog altijd is dit een plek waar mensen met plezier wonen. Boodschappen doen kan vlak bij de wijk Vosholen. Op vijf minuten fietsen van de wijk ligt winkelcentrum De Hooge Meeren, waar verschillende supermarkten, ketens, speciaalzaken en restaurants gevestigd zijn.
De Vosholen is een wijk en bevindt zich zowel in de plaats Hoogezand als in de plaats Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen in de Nederlandse provincie Groningen. In Vosholen woon je ontspannen. De omgeving biedt je prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en joggen. Ook zijn er schitterende wateren die zich lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier. En de wijk zelf wordt gesierd door groen- en waterpartijen, stijlvolle straten en sfeervolle hofjes die uitnodigen om naar buiten te gaan. Hier kom je buren en vrienden overal tegen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Nieuws

 • 19 april 2022

  Laatste woningen beschikbaar Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

  De 10 half-vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 157m2. De begane grond van de half vrijstaande herenhuizen bestaat uit twee leefruimtes die je zelf kunt indelen. Je kunt kiezen voor een grote ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 29 maart 2022

  Laatste week inschrijving Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

  Wist u dat er op de 1e en 2e verdieping vele mogelijkheden zijn voor meerdere slaapkamers? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Ook op de begane grond zijn er, ondanks dat de woning al erg ruim is, mogelijkheden ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 050 3114647

Bosma & Schuur

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0598-317777
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads