Meersterborg

Sappemeer Bouw gestart
€ 429.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (3 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 112 m²
  • Aantal kamers 3

Project Meersterborg

HET PROJECT MEERSTERBORG | 6 royale en stijlvolle appartementen

***Op woensdag 29 maart a.s. van 15.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op het VERKOOPEVENT van het nieuwbouwproject Meersterborg! Het verkoopevent vindt plaats in Zalencentrum Brandpunt (Noorderstraat 27 Sappemeer). Tijdens deze middag kunt u terecht met al uw vragen over het project, de beschikbaarheid, uw huidige woning en de financiering. De ontwikkelaar, nieuwbouwadviseur, makelaar en hypotheekadviseur staan graag voor u klaar!

*De bouw is gestart!*

Kijk voor meer informatie op: nieuwwonengroningen.nl!

Bent u op zoek naar een comfortabel, ruim en luxe appartement met eigen inpandige garage en eigen inpandige berging, royale bijkeuken, balkon en mogelijkheid voor een extra dakterras? En dat op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen en binnen een half uur reistijd van de stad Groningen. Dan wordt één van de zes comfortabele appartementen in het kleinschalige complex Meersterborg in Sappemeer wellicht uw nieuwe thuis!

BIJZONDERHEDEN:
* binnen een half uur rijden van de stad Groningen;
* oplaadpunt elektrische auto's op eigen terrein;
* complex wordt voorzien van een lift;
* eigen inpandige garage, eigen inpandige berging en terras/balkon;
* standaard voorzien van 2 slaapkamers;
* minstens energielabel A;
* inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en toilet;
* op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen.

DE LIGGING
Meersterborg is een kleinschalig appartementencomplex met 3 woonlagen. Meersterborg is gelegen op de hoek Noorderstaat-Kleinemeersterstraat te Sappemeer. Dit is de locatie waar voorheen het pand stond waar schilderszaak Tulp gevestigd was.

DE BASISINDELING
Ruime entree/hal, van waaruit toegang tot 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douchehoek, vaste wastafel en mogelijkheid 2e toilet, een bijkeuken met aansluitingen voor de apparatuur. Het terras/balkon is vanuit de woonkamer te bereiken. Standaard zijn alle appartementen voorzien van een eigen garage op de begane grond en een extra privé-berging op de eerste verdieping.

COMFORTABEL en DUURZAAM
De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Op het dak bevinden zich zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

BELANGRIJKE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND
Kenmerkend voor de locatie is dat alle belangrijke voorzieningen dichtbij zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabij gelegen supermarkten en speciaalzaken. Ook een huisarts en een apotheek zijn lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar. Het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren is dichtbij.

GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN
De A7 is snel te bereiken, waardoor u binnen een half uur in Groningen kunt zijn en binnen een kwartier bij bijvoorbeeld het ziekenhuis in Scheemda. Het centrum van Veendam is met de auto eveneens binnen een kwartier te bereiken.

OPENBAAR VERVOER
Op circa 5 minuten fietsafstand ligt het treinstation Hoogezand-Sappemeer. Vanuit dit treinstation zijn er o.a. verbindingen met Groningen en Winschoten.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2022
Start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Meersterborg

€ 429.500 v.o.n.