In de Buurttuin - BINNENKORT IN VERKOOP

Schiedam
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
Blikvanger Prachtige gezinshuizen en appartementen in een groene omgeving!

Project In de Buurttuin - BINNENKORT IN VERKOOP

VERWACHTE START VERKOOP VOORJAAR 2021!

SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE EN BLIJF OP DE HOOGTE!

DE PRIJZEN VAN DE KOOPWONINGEN ZIJN NOG NIET BEKEND.

Ruimte voor verbetering, het wordt mooi!
De portiekflats langs de Parkweg in Schiedam maken plaats voor een gezellige, nieuwe buurt met een fraai, gevarieerd woningaanbod. Er komen kleinschalige appartementengebouwen en eengezinswoningen. Koop en huur! Maar bovenal komt er veel groen.

Ontspannen thuiskomen
In de Buurttuin wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen. De huizen hebben fijne achtertuinen en voor de deur loopt een brede stoep. Ook de straat is breed en is er ruimte voor speelplekken voor de allerkleinsten en iets oudere kinderen.
Langs de Parkweg, de Nolenslaan en Joop den Uyllaan zie je straks nog maar weinig auto’s staan. We gaan de lanen groen inrichten, zodat je gelijk dat groene, ontspannen gevoel ervaart als je thuiskomt.

Nieuwe buurt in bestaande wijk Nieuwland
In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark met speeltuin Drakensteijn. Wat fijn is, is dat je nieuw woont maar direct meelift op alles wat al aanwezig is in de buurt. The best of both worlds. Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

Aansprekende architectuur
De architect heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de architectuur van Nieuwland. In de Buurttuin sluit hierdoor mooi aan bij wat er al gebouwd is. Met kenmerkende elementen uit de wederopbouwarchitectuur verfraaien we de huizen en lage appartementengebouwen. Als je straks door de buurt loopt, zie je verschillende kleuren stenen, horizontale banden en mooie accenten in het metselwerk. Door hiermee te spelen ontstaat afwisseling en krijgt ieder huis een eigen karakter en dat terwijl In de Buurttuin duidelijk eenheid uitstraalt als buurt.

Parkeren dichtbij huis
In de Buurttuin komen autovrije, groene gebieden. Parkeren doe je in de hoven. Uit het zicht, zodat groen de hoofdrol krijgt in de hoven en straten. Vanaf de parkeerhoven loop je zo naar huis. Met deze opzet blijft de buurt lekker rustig en veilig voor spelende kinderen. Waar auto’s wel mogen komen, geldt een 30 km/uur.

Ruimte om te kiezen… voor elk wat wils
In de Buurttuin komen circa 238 die we onderverdelen in sociale huurwoningen en vrije sector koop- en huurwoningen. De 48 koopwoningen zijn eengezinswoningen die verschillen in grootte en kapvorm. In de Buurttuin wordt gefaseerd verkocht en gebouwd en verhuurd.

De variatie in woningtypes, de warme genuanceerde kleuren gevelsteen en mooie accenten in het metselwerk geven de buurt een heel vriendelijke uitstraling. Zeker in combinatie met het vele groen durven we met zekerheid te zeggen dat deze kwaliteiten ervoor zorgen dat In de Buurttuin met de jaren alleen maar mooier wordt. Het groen is gegroeid en tuinen zijn aangelegd, buurttuinen zijn ingericht en er is volop leven. Doe je mee vanaf het begin?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, via de projectwebsite, als je op de hoogte willen blijven.

Heb je een vraag over kopen In de Buurttuin? De verkopend makelaar beantwoordt je vragen met plezier.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 12 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

In de Buurttuin - BINNENKORT IN VERKOOP

Prijs op aanvraag