Zoeksestraat, Schijf (tweekappers)

Schijf
Van € 597.000 tot € 617.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
  • Wonen 159 tot 171 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 483 tot 487 m²

Project Zoeksestraat, Schijf (tweekappers)

TE KOOP | VIER NIEUWBOUWTWEEKAPPERS IN SCHIJF

Aan de Zoeksestraat in Schijf worden 4 nieuwe, zeer ruime woningen ontwikkeld. Deze mooie tweekappers zijn nu te koop! Op zoek naar een nieuw thuis? Neem dan nu contact met ons op.

Tweekappers
De 4 woningen komen allen op ruime kavels te liggen van ca. 485m² groot, waar u in de tuin heerlijk kunt genieten en ontspannen.
De woningen krijgen een inhoud van tussen de ca. 616 en 660m³ en een woonoppervlakte van 159m² en 171m². De woningen zijn ruim van opzet en praktisch ingedeeld met een royale woonkeuken met aparte zithoek. De trapkast biedt opberg mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers gelegen, waarvan 1 met inloopkast. De badkamer biedt ruimte voor een inloopdouche, ligbad en wastafel. De tweede verdieping is ruim van opzet en biedt volop mogelijkheden zoals een werk- of sportruimte.
De woningen voldoen aan alle moderne gebruiksgemakken en zijn voorzien van energiezuinige installaties d.m.v. een warmtepomp en PV panelen en onderhoudsvriendelijke materialen.

Optioneel is het mogelijk om (tegen een meerprijs) de woning aan de achterzijde over de volledige breedte uit te bouwen, of alleen een praktische bijkeuken. De tweede verdieping kan eventueel vergroot worden door een extra dakkapel.

De woningen zijn gelegen aan de rand van Schijf, in een nieuwe straat, tegenover een aantal vrije bouwkavels, welke afgelopen jaar verkocht zijn door Ruimte voor Ruimte. Als bewoner woont u hier zorgeloos en in alle rust. De benodigde dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabijheid evenals een basisschool en een voetbalveldje. In het nabij gelegen Rucphen of Zundert treft u meerdere voorzieningen. In ca. 10 autominuten bent u op de snelweg A58 richting Bergen op Zoom / Breda.

De woningen worden aangeboden in een prijsklasse tussen de € 597.000,- en € 617.000,- v.o.n.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Neem dan nu contact met ons op via Mocht u vragen hebben, kunt u ons bereiken via 076 - 5975900.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van Hassel Makelaars o.g.

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 076-5975900

ROGA Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-514 86 56
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing