De Krouwel - Bouwkavels

Sevenum
Van € 195.000 tot € 240.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (8 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 770 tot 1.009 m²

Project De Krouwel - Bouwkavels

Koestert u de wens uw eigen droomhuis te realiseren? Een woning op een fraaie, landelijke locatie in Noord – Limburg die volledig voldoet aan al uw persoonlijke woonwensen? Dan biedt zelf bouwen op een Ruimte voor Ruimte kavel een uitgelezen kans om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Geen idee wat het bouwen van een huis kost? Of geen zin of tijd om met een eigen architect aan de slag te gaan? De voorbeeldwoningen van Brummelhuis maken direct inzichtelijk of binnen je budget een woning gebouwd kan worden. Ideaal toch! Kies één van de voorbeeldwoningen van Brummelhuis, die naar wens kan worden aangepast, of laat de architect van Brummelhuis uw droomhuis helemaal ontwerpen. Afhankelijk van het project zijn er al voorbeeldwoningen beschikbaar vanaf € 160.000,-.
De Krouwel

Nieuwbouwwijk De Krouwel ligt aan de oostkant van Sevenum. Het is een ruim opgezette wijk met vrijstaande woningen in verschillende stijlen. Het ligt tussen de Klassenweg en de Van Vlattenstraat.

Aan de rand van de Peel ligt een fraai Limburgs dorp, Sevenum genaamd. Zowel met de auto als het openbaar vervoer (Sevenum heeft een NS-station) zijn er goede verbindingen. Door de nabijheid van diverse provinciale wegen en de A73 en de A67 zijn Nijmegen, Eindhoven, Venlo en Horst aan de Maas prima bereikbaar. De gemeente zèlf biedt rust, ruimte, en recreatiemogelijkheden. In de kern van Sevenum is een divers aanbod van gezellige horecagelegenheden en in de directe omgeving vindt men een aantal grote publiekstrekkers waaronder attractiepark Toverland en recreatiecentrum De Schatberg, met zijn regionaal bekendstaande camping en dagrecreatiepark met verwarmde zwembaden, vis- en surfplassen. Dit alles is gelegen in een fraai en uitgestrekt bosgebied, waar diverse wandelroutes en een golfcomplex zijn aangelegd.

Kortom, een prachtige plek om uw droomhuis te realiseren!

De kavels hebben een oppervlakte variërend van 770 m² tot 1.009 m².
De verkoopprijzen zijn vanaf: € 195.000,- v.o.n.

Uiteraard maken wij ook graag een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 077-3219100.

Kijk voor meer informatie ook op

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Krouwel - Bouwkavels

Van € 195.000 tot € 240.000 v.o.n.