De Nieuwe Vest

Sint-Maartensdijk Verkoop gestart
Van € 215.000 tot € 240.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (2 beschikbaar)
  • Wonen 93 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
  • Perceel 119 tot 177 m²

Project De Nieuwe Vest

START BOUW - EIND MAART 2021!

De Nieuwe Vest, Sint-Maartensdijk

Zeven karakteristieke, duurzame en onderhoudsarme woningen met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en de schuur aan elkaar gebouwd zijn. Het project bevat 3 rij- en 4 hoekwoningen geschikt voor starters, gezinnen en voor senioren, een prachtige mix van doelgroepen. Bij elke woning is er rekening gehouden met parkeerplaatsen. Dit is openbaar parkeren. De woningen hebben mooie tuinen op het zuiden gelegen en beschikken over een vrij achterom.

Bereikbaarheid:
Door de aansluiting van de verlengde A4 op het hoofdwegennet (A29) naar Rotterdam, wordt niet alleen de reistijd tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk bekort, maar neemt de bereikbaarheid van het eiland Tholen aanzienlijk toe.

Woningaanbod:
Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 zijn veel nieuwbouwplannen afgeblazen of uitgesteld. De vraag naar goede en betaalbare woningen is enorm toegenomen en nog steeds en zal de komende jaren verder toenemen.

Locatie:
De Nieuwe Vest ligt een paar minuten buiten het centrum van Sint Maartensdijk en vormt de oude toegangsweg naar de voormalige haven. De straat heeft een aangename woonsfeer, het is een brede straat met aan weerszijden bebouwing. Door de opheffing van de haven is er alleen nog sprake van bestemmingsverkeer en in de afgelopen jaren zijn veel panden door haar bewoners gerenoveerd. Deze trend zal zich de komende jaren zeker doorzetten en de verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat de aantrekkelijkheid van de Westvest als woonlocatie de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Verwachte start bouw maart 2021

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Nieuwe Vest

Van € 215.000 tot € 240.000 v.o.n.