Watermerk, IJlsterkade

Sneek Bouw gestart
Van € 575 tot 720 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (34 beschikbaar)
  • Wonen 44 tot 76 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Watermerk, IJlsterkade

Watermerk, IJlsterkade Sneek

- ALLE HOEKAPPARTEMENTEN EN STUDIO'S ZIJN INMIDDELS GERESERVEERD! -

In 2021 komen 34 sociale duurzame huurappartementen beschikbaar, prachtig gelegen dichtbij het doorgaande vaarwater van de Geeuw en op loopafstand van de binnenstad van Sneek!

Hegie Wonen te Sneek ontwikkelt op deze locatie het fraaie appartementencomplex Watermerk, bestaande uit 5 bouwlagen met een eigen parkeerplek op het aangrenzende parkeerterrein. Het complex bestaat uit 16 3-kamer appartementen, 16 studio’s en 2 minder valide woningen.

De appartementen

De hoekappartementen met een oppervlakte van ca. 75m² worden uitgevoerd met 2 slaapkamers, de minder valide woningen op de begane grond zijn eveneens uitgevoerd met 2 slaapkamers en hebben een oppervlakte van ca. 75m² en de studio’s hebben een oppervlakte van ca. 44m². Alle woningen beschikken over een terras of balkon ter grootte van ca. 8m².

De appartementen worden gebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau, conform de woonwensen van de huidige tijd. Zo zullen de woningen goed geïsoleerd zijn en voorzien van vloerverwarming, modern sanitair en een fraaie RVS keukenopstelling met vaatwasser en inductie kookplaat. De kozijnen worden uitgevoerd in onderhoudsvrij kunststof, met draai-/kiepramen.

Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats direct naast het gebouw. De 3-kamer appartementen hebben een eigen berging waar zij hun fietsen kunnen stallen. Voor de studio’s is er een gemeenschappelijke fietsenberging. De woningen zijn per lift bereikbaar.

Voorzieningen

Het complex Watermerk wordt duurzaam, energiezuinig en uiteraard aardgasvrij gebouwd en onder meer voorzien van warmtepompen. De verhuurder zal zorgen voor collectieve energieleverantie aan de huurders, waarbij elk appartement een eigen energie- en watermeter krijgt. Eveneens zal internet en TV collectief aangeboden worden, d.m.v. glasvezel.
Door de verhuurder is een schatting gemaakt van de totale kosten WEW/internet/TV per maand; ca. € 150,00 voor de 3-kamerappartementen en minder valide woningen en ca. € 125,00 voor de studio’s.
De service kosten bedragen € 6 per maand (onderhoud gebouw, algemene ruimtes en terrein).

De ontwikkelaar wil bijdragen aan een prettig en sociaal woonklimaat en daarom wordt op de begane grond een ruimte ingericht als gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor alle bewoners van Watermerk.

Inschrijving

Naar verwachting wordt het complex medio 2021 opgeleverd. Het is mogelijk een appartement te reserveren. Hiervoor brengt de verhuurder een vergoeding van 250 euro in rekening, dit om beide partijen zekerheid te kunnen bieden.

Nadere informatie is verkrijgbaar via Makelaardij Sneek.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw april 2020
Verwachte oplevering juni 2021

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er nog 34 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Watermerk, IJlsterkade

Van € 575 tot 720 /mnd