Hofwoningen Hof Lindebeek

Stevensbeek Bouw gestart
€ 232.800 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (1 beschikbaar)
 • Wonen 94 m²
 • Aantal kamers 3
 • Perceel 87 m²

Project Hofwoningen Hof Lindebeek

Na de eerste fase van Hof Lindebeek, met daarin 14 nieuwbouwwoningen, is het tijd voor het vervolg. Deze nieuwe fase omvat 12 rijwoningen, 6 levensloopbestendige benedenwoningen en 6 bovenwoningen, welke zijn verdeeld over drie woongebouwen die samen met het monumentale hoofdgebouw een carré vormen. De beneden- en bovenwoningen zijn gelegen op de hoeken van de gebouwen en bestemd voor de verhuur. Uitgezonderd de benedenwoning met bouwnummer 15, deze woning is bestemd voor gemeenschappelijk gebruik. Daar tussen liggen de 12 rijwoningen, die te koop worden aangeboden. De rij- en de benedenwoningen zijn allen voorzien van een praktische tuinberging. De bewoners van de bovenwoningen kunnen gebruik maken van de gezamenlijke berging.

De architectuur van de woningen is landelijk en karakteristiek. Met de houten gevels en keramische leipannen in sobere kleuren, sluit het ontwerp mooi aan bij het monument en de natuurlijke omgeving. Hof Lindebeek, een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten, en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

Omgeving

Stevensbeek is een dorp met een compacte dorpskern rond de kruising Stevensbeekseweg/ Kloosterstraat/Lactariaweg en Lindelaan en heeft circa 700 inwoners. Het dorp is ontstaan in 1934. Het is allemaal begonnen met het bouwen van de grote model-ontginningsboerderij Lactaria, midden op de Sambeekse hei. In 1933 kocht de toenmalige gemeente Sambeek het hele complex op om er een nieuw dorp te stichten. De boerderij werd omgebouwd tot klooster. In korte tijd werden er boerderijen, woningen en een kerk gerealiseerd waardoor er in slechts een jaar tijd een heus dorp ontstond met alles erop en eraan.

In Stevensbeek zijn diverse voorzieningen. Zo vind je er een basisschool, een peuterspeelzaal en diverse mogelijkheden voor kinderopvang. Ook voor voortgezet onderwijs kun je in Stevensbeek terecht. Jeugd vanuit de wijde omgeving fietst naar Metameer, een school voor vmbo, havo en atheneum. En voor voortgezet speciaal onderwijs is er VSO De Korenaer. Voor de dagelijkse boodschappen fiets of rijd je even naar het nabij gelegen Sint Anthonis. Het dichtsbijzijnde treinstation en ziekenhuis vind je op circa 10 autominuten afstand in Boxmeer.

Op het gebied van sport en ontspanning kun je onder andere terecht bij de Stevensbeekse sportvereniging SVS waar je lekker een partijtje kunt voetballen, volleyballen of schaatsen/skeeleren. Of sluit je aan bij bijvoorbeeld de carnavalsvereniging, de heemkundekring of de jeugdbeweging. Aan de Radioweg ligt een evenemententerrein waar regelmatig grote sportevenementen worden gehouden.

De omgeving van Stevensbeek nodigt uit voor een flinke fietstocht of een lekkere wandeling. Ten noordoosten van de dorpskern ligt het recreatiegebied de Radioplassen en het Radiobos. Door de verscheidenheid aan bosjes, weiden, strandjes, plassen en een gevarieerde wandelpadenstructuur ervaar je een unieke landschapsbeleving. Ontdek het prachtige dorp en de omgeving!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop september 2021
Start bouw januari 2022
Verwachte oplevering januari 2023

Nieuws

 • 24 oktober 2021

  4 redenen waarom project Hof Lindebeek perfect is voor jou

  Unieke liggingDe hofwoningen worden gerealiseerd op een uniek stukje grond. De drie woongebouwen in fase II worden gebouwd op gronden die een historie hebben die terugreikt naar 1910-1913. Vroeger vond je hier een ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 16 oktober 2021

  Nog enkele koopwoningen beschikbaar in woongemeenschap Hof Lindebeek

  Hof Lindebeek is een zeer uniek project in Stevensbeek. Het betreft duurzaam, natuurinclusief, sociaal leven en wonen op gelijkwaardige basis. Het is de bedoeling dat iedereen een actief aandeel heeft binnen de ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 1 oktober 2021

  Koop en huur: wonen in woongemeenschap Hof Lindebeek

  Op Hof Lindebeek wordt een woongemeenschap gecreëerd tussen de bestaande omgeving. De gebouwen op het rustige, prachtige stuk grond dragen een rijke historie en zijn gebouwd in 1910-1913. Vroeger waren dit ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Hofwoningen Hof Lindebeek

€ 232.800 v.o.n.