Residentie Swalmen

Swalmen In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10

Project Residentie Swalmen

Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens ligt het pittoreske Swalmen. Dit kerkdorpje biedt een ideale combinatie van fraai landelijk wonen en een gezellige en praktische woonomgeving. Door de centrale ligging van Residentie Swalmen liggen dagelijkse voorzieningen binnen korte loopafstand. Denk aan de supermarkt, de slager en de bakker, de huisarts of apotheek en andere faciliteiten. Ook het openbaar vervoer waaronder een treinstation ligt nabij. Verder kent Swalmen uitstekende voorzieningen op sportief gebied. Daarnaast zijn diverse onderwijsinstellingen bereikbaar binnen fietsafstand.

Het stijlvolle appartementencomplex ‘Residentie Swalmen’ is bereikbaar via een gezamenlijke entree met een lift. De 4 etages bieden ruimte aan 10 luxe appartementen, met een oppervlakte van 92 tot 142 m2, inclusief berging en buitengedeelte.

De stijlvolle en levensloopbestendige appartementen bieden veel wooncomfort met een riante woon-/leefruimte en een open keuken. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een eigen berging. Met een eigen terras kunt u ook heerlijk genieten van het buitenleven.

Aan de achterzijde van het complex bevinden zich ruime parkeermogelijkheden. Zo is er voor elk appartement een eigen parkeerplaats en voldoende parkeerplekken voor bezoekers.

Naast het dorpsgevoel en de recreatie- en natuurrijke omgeving kent Swalmen de diversiteit en dynamiek van de stad. Roermond met haar historische binnenstad en het Designer Outlet Center, Venlo en Mönchengladbach bevinden zich op een steenworp afstand. De belangrijke ontsluitingswegen zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop januari 2021

Woningtypen

In dit project worden 10 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Maat Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0475-351970

Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0475 310040
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing