Residentie de Kluus

Swalmen Bouw gestart
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)

Project Residentie de Kluus

Residentie de Kluus

Met trots presenteren wij het nieuwbouwplan Residentie de Kluus in de kern van Swalmen aan de Markt. Bij vele bekend als het oude Rabobank kantoor van Swalmen. Midden in het centrum van Swalmen aan de Markt zal dit appartementencomplex van in totaal 17 appartementen gerealiseerd worden.
De huidige bestaande bebouwing zal compleet verdwijnen en zal plaats maken voor een geheel nieuw appartementencomplex. Voorzieningen zoals supermarkt, drogist, huisartsenpraktijk, cafés en restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. Verder is Swalmen uitstekend bereikbaar en biedt een goede verbinding met Roermond en met bijvoorbeeld de op- en afrit van de A-73.

Het appartementencomplex Residentie de Kluus zal bestaan uit 4 woonlagen. 4 appartementen op de begane grond, 6 appartementen op de eerste en tweede verdieping en een penthouse op de derde verdieping. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een terras of een balkon. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 74 m2 tot 123 m2. Het penthouse heeft een oppervlakte van 144 m2. Tevens heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging op afgesloten terrein.

Indien u geïnteresseerd bent in dit project dan kunt u uw interesse kenbaar maken bij ons kantoor middels emailaders: of telefoonnummer 0475-351970.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2023
Start bouw september 2023

Woningtypen

In dit project worden 17 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Residentie de Kluus

Prijs op aanvraag