Wonen in vrijheid

't Veld Verkoop gestart
Van € 154.000 tot € 349.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (1 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 443 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 133 tot 663 m²

Project Wonen in vrijheid

De nieuwe wijk De Vrijheid in 't Veld komt te liggen in de hoek tussen de Zwarteweg en Wilhelminalaan, aan de noordzijde van het dorp. Dit plan omvat 60 nieuwe woningen, verdeeld over vrije kavels, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Het wordt een wijk met veel groen en water.

Omgeving

Omgeving
Tussen Schagen en Heerhugowaard en op slechts 15 minuten van Alkmaar
’t Veld ligt heel centraal in de regio. Je woont hier op slechts: 10 minuten rijden van Schagen en Heerhugowaard 15 minuten van Alkmaar 20 minuten van Hoorn Via de N241 is er een goede verbinding met de A7 richting Amsterdam en Friesland.

De Vrijheid van alles dichtbij
’t Veld is een gezellig dorp met een leuke, hechte gemeenschap. Je vindt hier een bloeiend verenigingsleven, met o.a. een tennis-, voetbal- en handbalvereniging. Traditionele feesten zijn de Kermis met Pinkster, Paaspop en nazomeren medio augustus.

Alles binnen handbereik!
De woningen van De Vrijheid worden gebouwd tussen de Zwarteweg en Wilhelminalaan, aan de rand van het dorp. Naast de nieuwe wijk ligt een basisschool. Daar loop je met je kinderen binnen een paar minuten heen. Middelbare scholen zijn er in Schagen en Heerhugowaard. Boodschappen doe je bij de winkels en supermarkt in het dorp zelf.

Gezellig en dorps wonen
De Vrijheid biedt kleinschaligheid en intimiteit: typerende kenmerken van de Noord-Hollandse dorpen. Hier spelen kinderen op straat en maak je een praatje met de buren. Hier kun je echt genieten van de vrijheid van het open landschap voor een betaalbare prijs.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in vrijheid

Van € 154.000 tot € 349.000 v.o.n.