Bellamyhof

Terneuzen
Van € 328.000 tot € 369.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (7 beschikbaar)
  • Wonen 79 m²
  • Aantal kamers 3

Project Bellamyhof

Op een mooie plek in Terneuzen, vlak naast winkelcentrum Zuidpolder, wordt een modern en duurzaam appartementengebouw gerealiseerd. De bouw van dit complex bevindt zich in de laatste fase waardoor het goed zichtbaar is dat je hier op een mooie plek gelijkvloers kunt wonen.

In winkelcentrum Zuidpolder kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn in de buurt diverse winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Tegenover het winkelcentrum is een apotheek en een huisartsenpraktijk gevestigd. Hiermee zijn alle benodigde voorzieningen op loopafstand gesitueerd.

In het gebouw worden 34 appartementen gerealiseerd in twee typen: Bellamy en Alvarez. Uitsluitend type Alvarez, met een woonoppervlak van 79m2 en 2 slaapkamers, wordt te koop aangeboden. Het complex is voorzien van alle gemakken als een lift en intercom met videoverbinding. Bovendien beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats, berging en 5 PV-panelen.

Ook aan de afwerking van het appartement is gedacht. Zo is er een sanitair en tegelpakket samengesteld voor de afwerking van het toilet en badkamer en is er een stelpost opgenomen voor de keukenopstelling.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing