Othene Zuid

Terneuzen
Van € 150.000 tot € 740.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 115 (9 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 180 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 218 tot 677 m²

Project Othene Zuid

Natuurlijk wonen voor iedereen!

Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. Door het uitgebreide aanbod aan vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen, levensloopbestendige woningen én vrije kavels zijn er volop mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren.

De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

Foto's

Omgeving

Wonen omringd door de natuur

De prachtige oevers van de Otheense kreek zijn goed bereikbaar vanuit Othene Zuid. Het 'rondje kreek' biedt goede mogelijkheden tot ontspanning en recreatie zoals wandelen, trimmen, zwemmen, vissen en varen. Het buitengebied met polders, het natuurgebied Margarethapolder en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Ook in de wijk zelf is er veel ruimte voor en aandacht besteed aan openbaar groen, water en speelvoorzieningen.

Wonen dichtbij voorzieningen

Othene Zuid heeft prima voorzieningen. Er is een brede school met daarin twee basisscholen en kinderopvangvoorzieningen. In het buurtwinkelcentrum bevinden zich een supermarkt, een bakker, een cafetaria en een kapsalon. Verspreid over de wijk zijn er ook zaken als een schoonheidssalon, een fysiotherapeut en een tandarts te vinden.Het centrum en alle overige voorzieningen van Terneuzen zijn ook goed bereikbaar.

Wonen in stijl

Per deelgebied van Othene Zuid worden de woningen uitgewerkt in een bepaalde architectuurstijl. Er is een zeer gevarieerd aanbod zoals u kunt terugvinden op de website van Smolders Makelaars. Op de vrije kavels kan gekozen worden voor een eigen uitstraling. De verscheidenheid aan architectuurgebieden en de diversiteit op de vrije kavels worden door wegen, zichtlijnen, openbare groenstructuren en waterpartijen verbonden tot één samenhangende woonwijk.

Ontdek de vele mogelijkheden van wonen in Othene Zuid!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 115 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Othene Zuid

Van € 150.000 tot € 740.000 v.o.n.