Albatros (Oostelijk Bolwerk)

Terneuzen Bouw gestart
Van € 275.000 tot € 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (7 beschikbaar)
  • Wonen 63 tot 162 m²
  • Aantal kamers 3

Project Albatros (Oostelijk Bolwerk)

HOE CENTRAAL WILT U WONEN?
Alle troeven van de stad maar toch in een rustige omgeving; dat heeft Albatros u te bieden!
Een voormalig kantoorgebouw herleeft tot een nieuw en modern woongebouw met een duidelijk signatuur. Een topligging, fraaie architectuur, ruime appartementen en een onbetaalbaar en altijd bijzonder uitzicht.

Uit dit lijstje van troeven kunt u maar één conclusie trekken; Albatros is een once-in-a-lifetime project.
Een bijzondere plek waar u wilt wonen!

Albatros ligt op een zeer rustige locatie aan het Oostelijk Bolwerk, direct achter de Scheldeboulevard, op loopafstand van het centrum van Terneuzen.

Hier heeft u een geweldig uitzicht op het water, maar ook over het centrum en de rest van de stad. U heeft alles in de buurt.
Denk aan de Westerschelde met zijn wandel-en fietspromenade, het Scheldetheater, de bioscoop, cafés, restaurants en een keur aan winkels. En lopend of met de fiets, u bent er in ‘no time’.

UNIEK UITZICHT
Albatros bestaat in totaal uit 25 appartementen, variërend van ruim 63 m2 tot maar liefst 162 m2. De appartementen beschikken óf over een terras aan de zeezijde met een uniek uitzicht waar u de schepen de hele dag langs ziet varen óf over een terras op het zuiden, lekker in de zon, met zicht over de stad. Er zijn ook doorzonappartementen die aan beide zijden een terras hebben.

Alle appartementen bestaan uit een woonkamer-keuken en 2 slaapkamers. Enkele appartementen hebben daarbij de mogelijkheid tot een derde slaapkamer.

Alle appartementen zijn voorzien van een berging op de begane grond. Rondom de Albatros zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig, uw appartement wordt opgeleverd met een eigen parkeerplaats op het terrein.

Dat is heerlijk comfortabel wonen in de luwte van de stad.

PENTHOUSE MET PANORAMISCH UITZICHT
Laat u verrassen door één van de twee exclusieve penthouses van Albatros. Op deze hoogte is natuurlijk licht een enorme troef, dankzij de grote raampartijen heeft u een maximale lichtinval.

De penthouses zijn 159 m2 en 162 m2 groot. Beiden hebben een balkon met zeezicht én een enorm dakterras op het zuiden van ruim 70 m2. Zo geniet u van uw eigen plekje in de zon. Mét zicht op de stad en de Westerschelde! Voor de penthouses zijn op de begane grond garages gereserveerd.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Albatros (Oostelijk Bolwerk)

Van € 275.000 tot € 699.000 v.o.n.