Strandplevier (typen SP1-SP4)

Terneuzen Verkoop gestart
Van € 320.000 tot € 380.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (12 beschikbaar)
  • Wonen 81 tot 92 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 161 tot 231 m²

Project Strandplevier (typen SP1-SP4)

Zorgeloos wonen en genieten. Daar draait alles om in de Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd. U ziet het onder meer terug in het comfort, de compleetheid, de slimme compactheid en de duurzaamheid van deze woningen.

NEXT LEVEL: ENERGIENEUTRAAL
Alle woningen in Othene worden gasloos, duurzaam en energiezuinig gebouwd, maar Strandplevier gaat nog een flinke stap verder. De woningen zijn bijzonder goed geïsoleerd. Vanwege de hoge kierdichting en isolatiewaarde van glas, daken en muren en doordachte ventilatie ontstaat een bijzonder comfortabel woonklimaat. De zonnepanelen zorgen er samen met de modernste energiezuinige installaties voor dat de woningen van Strandplevier worden aangemerkt als ‘energieneutrale woningen’. Dat gaat een behoorlijke stap verder dan het veelgehoorde Bijna Energie Neutraal (BENG). Hierdoor geniet u zorgeloos van een uitzonderlijk lage energierekening én een bijzonder comfortabel woonklimaat.

GEEN ZORGEN OVER ONDERHOUD
Zorgeloos wonen is ook: u hoeft zich niet druk te maken over het onderhoud van uw woning. Ook daarin voorzien de Strandplevier-woningen. De woningen zijn degelijk gebouwd met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding en kunststof kozijnen. Wonen in een Strandplevier-woning betekent dus optimaal kunnen genieten van uw vrije tijd. Van etentjes, bezoekjes van de (klein)kinderen, hobby’s en uitjes. Genieten. Hier begint het, hier kan het, hier mag het.

ZOVEEL WENSEN, ZOVEEL KEUZE
Strandplevier biedt 4 verschillende typen woningen. Het gaat om hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen met of zonder topgevel. Allemaal hebben ze datzelfde, authentieke karakter dankzij de steile hoge daken, maar toch zijn ze ook verschillend vanwege de diverse kapvormen, raampartijen, indelingen en tuingroottes. Dankzij die verschillen is er altijd wel een type dat bij uw woonwensen past. Wenst u nóg meer ruimte en comfort? Informeer dan naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

* Een uitbouw over de gehele breedte van de woning.
* Een grotere buitenberging.
* De bovenverdieping is op te delen in 2 aparte kamers (alleen in type SP3/SP4).

SLIM, PRAKTISCH EN COMPLEET
De Strandplevier-woningen zijn mooi, maar ook slim gebouwd en uitzonderlijk compleet. De woningen zijn niet te klein en niet te groot, maar wel bijzonder ruimtelijk en praktisch. Ze kennen een gelijkvloers woonprogramma en de grote ramen, waaronder dubbele tuindeuren achterin, laten lekker veel daglicht binnen. Keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen.

INTERESSE? LAAT UW GEGEVENS ACHTER
Wilt u ook zorgeloos genieten van een zeer complete en comfortabele nieuwbouwwoning in Othene Zuid? En spreken de woningen van type Strandplevier u aan? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2023

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Strandplevier (typen SP1-SP4)

Van € 320.000 tot € 380.000 v.o.n.