Achter de Muzen

Tilburg Bouw gestart
€ 450.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 100 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 42 tot 46 m²

Project Achter de Muzen

Altijd al in het centrum van Tilburg willen wonen? In nieuwbouwproject ‘Achter de Muzen’ bieden wij u in de luwte van het levendige centrum een vijftal hedendaagse comfortabele drive-in woningen aan. De ideale woonvorm voor centrum liefhebbers met behoefte aan ruimte, rust, parkeergelegenheid en desgewenst thuiswerkplek of kantoor aan huis. De woningen zijn ontworpen door JMW architecten. Zij zijn geroemd om hun creatieve vooruitstrevende ontwerpen met strakke lijnen, veel lichtinval en duurzame materialen.

Woningen
Drive-in woningen zijn grondgebonden woningen waarbij zich op de begane grond een afgesloten privé inpandige parkeergelegenheid bevind met daarachter gelegen de entree met berging. Op de eerste verdieping is een riante woonkamer gesitueerd met de opstelplaats van de keuken. Op de bovenste verdieping twee slaapkamers, een badkamer, separate toiletruimte en een riant dakterras gesitueerd op het zuiden.

De woningen zijn ingedeeld als volgt:

Op de begane grond een stallingsplaats voor de auto, fiets en/of motor. Entreeruimte met toiletruimte en garderobe mogelijkheid onder de trapschuinte. Aansluitend een ideale berging en/of hobbyruimte met de nodige aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur.

1ste etage: een heerlijk lichte woonkamer met grote raampartijen aan de straatzijde. Aan de achterzijde de opstelplaats voor de keuken waarbij er tal van indelingsmogelijkheden zijn. Een verrassend element is de lichtstraat bij de keuken met veel natuurlijk lichtinval via het boven gelegen terras. De grote raampartij aan de voorzijde en lichtstraat aan de achterzijde maakt het lichte ruimte met tal van mogelijkheden waarbij de aanwezige trap gezien mag worden.

2de etage: vanaf de overloop heb je toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde en de slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer met douche en wastafel is centraal gelegen op de etage. De toiletruimte is eveneens apart. Aan de achterzijde heb je de beschikking over een heerlijk terras met veel privacy en op het zonnige zuiden georiënteerd.

Ligging
De woningen worden gerealiseerd op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad, de Piushaven en de Spoorzone op loopafstand. Dichtbij gelegen is het Koningsplein met de wekelijkse markt, de Heuvelstraat met een variëteit aan winkels en het Piusplein met volop eet- en drinkgelegenheden.

Van Doorenstraat
Een straat en omgeving met een rijke historie. De Van Doorenstraat is vernoemd naar de familie Van Dooren, Pieter van Dooren, die in 1827 een textielfabriek begon in Tilburg met als eerste een stoommachine. Voor die tijd heel modern en in die zin passend bij het ontwerp van de woningen. Het ontwerp is vooruitstrevend, stoer en krachtig. Een ware verrijking van het straatbeeld en aanwinst voor de stad. Deze groene pauzeplaats fungeert als expositieruimte, podiumplaats en voor culturele manifestaties. Bovenal een plek om tot rust te komen. De ligging achter de concertzaal, de dansacademie en het Brabants conservatorium maken het geheel een culturele omgeving.

Koopprijs:
Richtprijs € 450.000,-- vrij op naam.
Indien u meer informatie hierover wenst neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Algemeen
- Gebruiksoppervlakte circa 80 m², buitenruimte 11m², garage 20m²
- Groene daken voorzien van een mos-sedum pakket
- Warmtepomp ten behoeve van verwarming en het warm water
- Zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd
- Eigen parkeerplaats
- Nagenoeg volledig voorzien van aluminium kozijnwerk behoudens de voordeur
- Verwachte start bouw: vierde kwartaal 2021
- Verwachte oplevering: vierde kwartaal 2022

Aanvullende informatie keuken
Bij aankoop van uw woning ontvang u van ons een keukencheque ter waarde van €3.500,-- excl. btw die u bij Nuva Keukens in Tilburg kunt besteden. Koopt u elders uw keuken dan crediteren wij u € 3.500,- excl. btw,
wanneer u echter wel kiest om een keuken bij Nuva keukens te kopen behoud u het recht het leidingwerk kosteloos te laten verleggen tot een met de aannemer overeengekomen moment.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2021
Start bouw december 2021
Verwachte oplevering december 2022

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eindwoningen

  Eindwoning € 450.000 v.o.n.
  • wonen 100 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Eindwoningen (Bouwnr. 1) Verkocht 100 m² wonen 1 kamer € 450.000 v.o.n.
  Eindwoningen (Bouwnr. 5) Verkocht 100 m² wonen 1 kamer € 450.000 v.o.n.
 • Middenwoning

  Tussenwoning € 450.000 v.o.n.
  • wonen 100 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Middenwoning (Bouwnr. 2) Verkocht 100 m² wonen 1 kamer € 450.000 v.o.n.
  Middenwoning (Bouwnr. 4) Verkocht 100 m² wonen 1 kamer € 450.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Achter de Muzen

€ 450.000 v.o.n.