Nieuw Sintmapark

Tolbert Verkoop gestart
Van € 165.000 tot € 299.665 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (3 beschikbaar)
 • Wonen 93 tot 249 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5
 • Perceel 135 tot 807 m²

Project Nieuw Sintmapark

Vrije kavels:
Wil je liever jouw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is zeker mogelijk. Er zijn acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je verschillende opties. Je kiest een kavel, je neemt zelf een architect en aannemer in de arm of je kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heb je keuzevrijheid, maar hoef je niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor je geregeld. Bekijk de impressies om een beeld te krijgen van de cataloguswoningen.
- Kavels van circa 595 vierkante meter vanaf € 165.000 v.o.n.
- Kavels van circa 800 vierkante meter vanaf € 199.000 v.o.n.

Hoekwoningen:
De hoekwoningen met bouwnummer 37 en 40 beschikken over het complete woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en badkamer.
Je betreedt de hoekwoning via een extra ruime hal. De riante woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo je tuin in. Verder vind je op de begane grond een berging, badkamer en slaapkamer. De verdieping telt twee slaapkamers en een onbestemde ruimte, waarvan bijvoorbeeld een inloopkast gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om van deze ruimte een tweede badkamer te maken. De badkamer wordt casco opgeleverd en is nog volledig naar wens in te delen.
De laatste twee hoekwoningen hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 124 m2 en kavels van ruim 380 m2. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping.

Een aantal optie's zijn reeds voor u gekozen, waaronder:
*uitbouw van 1,20 aan de achterzijde t.b.v. een grotere woonkeuken/eetgedeelte
*trapkast in de hal
*vorstvrije buitenkraan
*diverse wandcontactdozen

Geniet van ultiem wooncomfort en ervaar de rust in de parkachtige omgeving. Dit is uw laatste kans op een gloednieuw huis in parkachtig Tolbert.

Nieuw Sintmapark ligt in het gemoedelijke dorp Tolbert, onderdeel van de jonge gemeente Westerkwartier. Je woont hier in een parkachtige omgeving vlak bij de Tolbertervaart en weilanden. Winkels, basisscholen, kinderopvang en een multifunctioneel centrum liggen op loopafstand. Voor de wekelijkse boodschappen of uitgebreid shoppen ga je naar Leek of naar de stad Groningen, dat op slechts vijftien kilometer afstand ligt.

Meer weten? Neem contact op met de verkopende makelaars en/of de projectwebsite.

Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Nieuws

 • 13 oktober 2020

  Laatste beschikbare vrije kavels!

  Geniet van ultiem wooncomfort en ervaar de rust in de parkachtige omgeving. Dit is uw laatste kans op een gloednieuw huis in parkachtig Tolbert. De kavels varieren van circa 595m2 met een vrij op naam prijs van € ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 28 augustus 2020

  Bezichtig nu een levensloopgeschikte woning

  Heeft u interesse in een levensloopgeschikte hoekwoning in een rustige, groene omgeving? Dan is er nu een kans om de nieuwbouwwoningen te bezichtigen op afspraak. Op woensdag 9 september is een bezichtigingsmoment ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 13 juli 2020

  Wandelt u mee (video) door Nieuw Sintmapark Tolbert?

  BEKIJK HIER DE VIDEO!Wandel met ons mee door de nieuwe woonwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert en ontdek de unieke ambiance en parkachtige locatie van rust en ruimte. Ziet u zichzelf hier al wonen? Op elke kavel zijn ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 050 3114647

Jonkman Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0594-510100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads