De Esch

Tubbergen Bouw gestart
Van € 83.598 tot € 260.283 v.o.n. € 800 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (50 beschikbaar)
  • Wonen 2.000 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 143 tot 878 m²

Project De Esch

Welkom bij plan “De Esch”, de nieuwe entree van Tubbergen. Wonen in plan "De Esch" is wonen op een unieke locatie aan de rand van Tubbergen. Samen gaan we ons best doen om er een rustige, maar toch ook levendige vitale wijk van te maken.

Het plan is gesitueerd op het terrein van het voormalige tuincentrum “De Esch” nabij het centrum van Tubbergen. De wijk is ruimtelijk opgezet met een prachtig dorps karakter. Het plan voorziet in 51 nieuwbouwkavels waarop woningen met allen een eigen karakter en uitstraling, naar eigen wens gerealiseerd kunnen worden. In het plan worden starters, senioren en doorstromers op wenken bediend door realisatie van zowel rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Tevens is er ruimte voor een aantal huurwoningen.

De inschrijving is reeds gestart. U kunt op de website () via de interactieve situatiekaart kijken of uw favoriete kavel nog beschikbaar is. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom “De Esch”?
Schrijf u nu dan in via het inschrijfformulier op de website en krijg al het nieuws automatisch in uw mail!

Door de ruimtelijke, groene opzet en goede ligging vormt deze nieuw te bouwen wijk een overgangsgebied tussen de vele gemakken die het dorp biedt en de ruimte en fraaie natuur die het platteland biedt.
Nieuwbouwplan "De Esch" is prachtig gelegen op een goed ontsloten locatie op loopafstand van het centrum en het mooie landschap richting het Hondenven. Alvorens tot een nieuwe gebiedsinvulling te komen is een grondig onderzoek gedaan naar o.a. de geluidscontouren, de landschappelijke inpassing en de gang van de waterstromen.

De nieuwe wijk De Esch wordt een buurt met veel woonkwaliteit. Dit wordt onder andere gerealiseerd door een groene hoofopzet, royale kavels, een natuurlijke afwatering, de speelvoorzieningen en de variëteit in woningtypes. De wijk voorziet in 51 nieuwbouwkavels voor diverse doelgroepen. De verschillende ontwerpen van de woningen, welke als referentie dienen, houden rekening met de wensen van starters, doorstromers en vooral ook senioren. De 6 vrijstaande woningen zorgen voor een goede overgang richting de bestaande woonwijk. Voor de starters wordt de mogelijkheid geboden om een woning te bouwen vanaf al €221.600,- De woningen worden adaptief gebouwd zodanig dat deze levensloopbestendig gemaakt kunnen worden. Senioren vinden zo ook de mogelijkheid om op dit mooie plan hun woning te realiseren. De nultredenwoningen zijn ook zeer goed voor hen geschikt. In de kern van het plan worden 15 rijwoningen, deels ten behoeve van verkoop en verhuur, aangeboden. Verder wordt de mogelijkheid geboden om door middel van een energieleaseplan te voldoen aan de duurzaamheidseisen, zonder dat de grote investering op moment van realisatie hoeft plaats te vinden! Er kunnen dus al woningen vanaf €206.600,- gebouwd worden. In plan De Esch wordt dus gehoor gegeven aan de marktbehoefte.

Dit nieuwbouwplan is een initiatief van de projectontwikkelaars Jeroen Riekert en Hans Croonen waarbij nauw is samengewerkt met Building Design Architectuur, Bouwbedrijf Steggink en Weusthuis Makelaardij.

Foto's

Omgeving

Door de ruimtelijke, groene opzet en goede ligging vormt deze nieuw te bouwen wijk een overgangsgebied tussen de vele gemakken die het dorp biedt en de ruimte, fraaie natuur en het coulisselandschap die de omgeving te bieden heeft.

Nieuwbouwplan "De Esch" is prachtig gelegen op een goed ontsloten locatie op loopafstand van het centrum en het mooie natuurlijke landschap richting het Hondenven. Alvorens tot een nieuwe gebiedsinvulling te komen is er grondig onderzoek gedaan naar o.a. de geluidscontouren, de landschappelijke inpassing en de gang van de waterstromen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw januari 2021

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 50 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Esch

Van € 83.598 tot € 260.283 v.o.n. € 800 /mnd