Den Bogerd - De Lanen 3

Udenhout Verkoop gestart
Van € 572.000 tot € 684.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (3 beschikbaar)
  • Wonen 145 tot 176 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 285 tot 365 m²

Project Den Bogerd - De Lanen 3

Welkom in Den Bogerd.

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala aan woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen, hoek- en tussenwoningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Inmiddels zijn er ongeveer 218 woningen opgeleverd of in aanbouw. Daar komen nog circa 162 woningen bij, waaronder het nieuwe aanbod in plandeel 'De Lanen'. Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen. Er is veel aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. We laten je graag het nieuwe aanbod zien in het plandeel De Lanen fase 3 bestaande uit 10 prachtig ontworpen twee-onder-één-kap woningen.

10 twee-onder-één-kapwoningen (type A1 en A2):
* start bouw juni 2024
* inhoud variërend van 645 t/m 739 m³
* gebruiksoppervlakte variërend van 145 t/m 176 m²
* kaveloppervlakten variërend van 289 t/m 365 m²

Kenmerken: (extra) ruime halfvrijstaande woning, gelegen in een rustige woonstraat, gevarieerd straatbeeld met
architectonische allure, ruime kavels, toepassing van tijdloze baksteen, parkeren op eigen terrein, extra lichte woonkamer
door de grote ramen, twee diepe woonlagen met een ruime zolder (type A1, door toepassing van de dwarskap, nog eens extra groot), drie slaapkamers, volledig ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch én ligbad, ruime geïsoleerde en gemetselde berging, veel optiemogelijkheden waaronder het levensloopbestendig maken op de begane grond maar ook een aparte eetkeuken behoort tot de mogelijkheden, gasloos verwarmen met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling, zonnepanelen voor het opwekken van groene energie, balansventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2023
Verwachte start bouw juni 2024

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing