Den Bogerd De Lanen

Udenhout Bouw gestart
Van € 523.500 tot € 695.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (2 beschikbaar)
  • Wonen 132 tot 176 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 228 tot 350 m²

Project Den Bogerd De Lanen

Welkom in Den Bogerd.

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala aan woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen, hoek- en tussenwoningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Inmiddels zijn er ongeveer 218 woningen opgeleverd of in aanbouw. Daar komen nog circa 162 woningen bij, waaronder het nieuwe aanbod in plandeel 'De Lanen'. Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen. Er is veel aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.
Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. We laten je graag het nieuwe aanbod zien in het plandeel De Lanen, bestaande uit 10 prachtig ontworpen twee-onder-één-kap woningen en 18 hoek- en tussenwoningen (waarvan 4 tussenwoningen bestemd zijn voor verhuur).

10 twee-onder-één-kapwoningen (type A1 en A2):
* inhoud variërend van 645 t/m 739 m³
* gebruiksoppervlakte variërend van 145 t/m 176 m²
* kaveloppervlakten variërend van 298 t/m 374 m²

Kenmerken: (extra) ruime halfvrijstaande woning, gelegen in een rustige woonstraat, gevarieerd straatbeeld met architectonische allure, ruime kavels, toepassing van tijdloze baksteen, parkeren op eigen terrein, extra lichte woonkamer door de grote ramen, twee diepe woonlagen met een ruime zolder (type A1), drie slaapkamers, volledig ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch én ligbad, ruime geïsoleerde en gemetselde berging, veel optiemogelijkheden waaronder het levensloopbestendig maken op de begane grond, gasloos verwarmen met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling, zonnepanelen voor het opwekken van groene energie, balansventilatiesysteem met warmteterugwinning.

6 hoekwoningen (type B1 en B2):
* inhoud variërend van 483 t/m 582 m³
* gebruiksoppervlakte variërend van 118 t/m 132 m²
* kaveloppervlakten variërend van 179 t/m 236 m²
Kenmerken: ruime gezinswoning, gelegen in een breed opgezette woonstraat, gevarieerd straatbeeld met architectonische allure, diepe voortuin voor extra privacy, toepassing van een tijdloze baksteen, binnen/buiten gevoel door de grote pui in de achtergevel, twee woonlagen met een ruime zolder, volledig ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch, een ruime geïsoleerde berging en parkeren op eigen terrein (bouwnummers 29 en 46), veel optiemogelijkheden waaronder het uitbouwen op de begane grond en creëren van extra slaapkamers, gasloos verwarmen met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling, zonnepanelen voor het opwekken van groene energie, balansventilatie met warmteterugwinning.

8 tussenwoningen (type C1 en C2):
* inhoud variërend van 350 t/m 385 m³
* gebruiksoppervlakte variërend van 92 t/m 97 m²
* kaveloppervlakten variërend van 116 t/m 120 m²
Kenmerken: fijne starterswoning, gelegen in een breed opgezette woonstraat, gevarieerd straatbeeld met architectonische allure, diepe voortuin voor extra privacy, toepassing van een tijdloze baksteen, binnen/buiten gevoel door de grote pui in de achtergevel, genoeg ruimte in de tuin, twee woonlagen met een zolder, standaard een dakraam, drie slaapkamers, volledig ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch, veel optiemogelijkheden waaronder het uitbouwen op de begane grond en creëren van extra slaapkamers, gasloos verwarmen met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling, zonnepanelen voor het opwekken van groene energie, balansventilatie met warmteterugwinning.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2022
Start bouw december 2023

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing