't Geesterhoeve

Uitgeest Verkoop gestart
Van € 232.500 tot € 1.100.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (5 beschikbaar)
  • Wonen 63 tot 262 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
  • Perceel 441 tot 630 m²

Open Huis

  1. Dinsdag 30 mei van 19:00 tot 21:00

Project 't Geesterhoeve

Op dinsdag 30 mei 2023 tussen 19:00 en 21:00 uur is er een Open Huizen Route op ons kantoor in Heemskerk aan het Burgmeester Nielenplein 6b. Een heuze avond editie. Zo kunt u meer informatie ontvangen over ons nieuwbouwwoningaanbod. Zo ook het prachtige project 't Geesterhoeve. Wilt u meer weten over de laatste beschikbare woningen in dit luxe en ruim opgezette project, kom dan langs! Wij helpen u graag verder.

’t Geesterhoeve brengt historie tot leven

Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een
paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

In het plan worden 11 landelijke woningen gerealiseerd; één vrijstaande woning in de Hooischuur, 4 twee-onder-een kapwoningen in de Stolpwoning en de Kleine Schuur en 6 woningen in de Grote Schuur.

Omgeving
Uitgeest, een prachtig dorp met een karakteristieke dorpskern, prachtige polders gelegen aan het Uitgeester- en
Alkmaardermeer met zijn gezellige havens. De gemeente telt ca. 14.000 inwoners en veel faciliteiten voor handen, denk aan diverse sportfaciliteiten, een aantal basisscholen, een station, fijne winkels en leuke restaurants. Met de Noord-Hollandse kust in de achtertuin van het dorp is Uitgeest een van de parels van Noord-Holland te noemen.
Uitgeest heeft het beste van beide werelden: de rust van een dorp en de reuring van de stad op steenworp afstand. Steden als Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Utrecht zijn met het openbaar vervoer en door de ligging aan de A9 heel goed bereikbaar.

Verkoop
Er is reeds gestart met de verkoop. Vraag bij Teer naar de mogelijkheden die er nog zijn. We informeren u graag.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2022
Verwachte oplevering december 2024

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Teer Makelaars Uitgeest B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0251-320207
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't Geesterhoeve

Van € 232.500 tot € 1.100.000 v.o.n.