Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht
Van € 338.229 tot € 865.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 110 (3 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 240 m²
  • Aantal kamers 3 tot 8
  • Perceel 80 tot 999 m²

Project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

WISSELSPOOR | STOER STUKKIE STAD

DE VERKOOP VAN FASE I IS GESTART!
Op vrijdag 5 juli j.l. is de online verkoop van start gegaan. Je kunt je inschrijven voor een woning of appartement op Wisselspoor door het invullen van het online inschrijfformulier op de projectwebsite. De inschrijving sluit op vrijdag 12 juli aanstaande om 12:00 uur. Indien een online inschrijfformulier ingezonden wordt na de sluitingsdatum /-tijd, zal deze niet worden meegenomen in de eerste ronde van toewijzing.

Na het insturen van je online inschrijfformulier ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen (check ook even je spam-filter), dan is je inschrijfformulier niet in goede orde ontvangen en verzoeken wij je vriendelijk het inschrijfproces nogmaals te doorlopen!

Stoer, creatief, actief, groen en centraal stukkie stad
Gekenmerkt door de prachtige hallen en sporen ademt Wisselspoor haar industriële verleden. Hier vind je een bijzonder karaktervol gebied. Een gebied dat prikkelt en vraagt om ontdekt te worden. Stoere elementen vormen de basis voor het creëren van een aangenaam en ontspannen woon- en werkgebied. Een stadswijk met een gevarieerde mix aan woningen in een bijzonder ontspannen sfeer. Het is er autoluw en je vindt er fijne stedelijke parkjes, hofjes en pleintjes waar je elkaar kan ontmoeten.

We gaan proberen, verzinnen en verrassen. Ontwerpen en ondernemen.
Wisselspoor bruist aan alle kant. Een pleisterplaats voor proberen, verzinnen en verrassen. Voor ontwerpen en ondernemen. Kom je bij ons, creatieveling? In Wisselspoor vind je allerlei verschillende woningen. Woningen die passen bij wie jij bent. Bewoners krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hun huis of appartement er van binnen uit gaat zien. Jouw ruimte wordt jouw ruimte. Utrecht is een stad van goed bewaarde geheimen, ideeën en ambachten. Van verrassingen op elke straathoek. Ook in Wisselspoor drink je straks dat éne biertje op dat éne terrasje. Ga je naar dat éne winkeltje. En haal je ’s ochtends je croissantje.

De laatste duurzame innovaties, een industriële stijl. Groen, groener, groenst.
Wisselspoor is groen, groener, groenst. Met de laatste duurzame innovaties en een industriële stijl. Stap op een e-deel?ets, spring in een e-deelauto. Wandel door een spannend stadspark langs het spoor. Een nieuwe wijk in de duurzaamste gemeente van Nederland: van Wisselspoor mag je veel verwachten. Het barst er van de parkjes, klein en groot. We laten oude bomen zoveel mogelijk staan en gebruiken die mooie industriële materialen opnieuw. Niet iedere bewoner beschikt over een parkeerplaats, maar daar staat tegenover dat je altijd een elektrische deelauto of -?ets kunt pakken. En natuurlijk gebruiken we in onze wijk geen gas meer. In Wisselspoor is groen synoniem voor vooruitgang en gezondheid. Nieuwe technieken zijn bij ons de standaard. We bouwen met de natuur en brengen de tuin weer terug. Met net wat minder auto’s en net wat meer lucht.

Unieke appartementen in Utrecht
Kies je voor een toffe studio of liever toch een 2-/of 3-kamerappartement? Of heb je toch wat meer ruimte nodig voor jezelf of met je gezin en maak je de keuze voor één van de grote 4-kamerappartementen? Wisselspoor maakt het allemaal mogelijk! Er is voor ieder wat wils, echter met één gemene deler; je woont op een plek waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. Wisselspoor wordt een stadse wijk. Een échte wijk. Vertrouwd, maar nergens saai. Net als Utrecht. Op straatniveau niet alleen portieken, maar huiskamerramen waar de zon op schijnt. Groen, sfeervol en transparant. Voor welk appartement ga jij?

Unieke stadswoningen in Utrecht
Ga je voor een houten gevel of ga je voor een gevel van keramiek, baksteen, beton, natuursteen, stucwerk, vezelcementplaat, of metaal? Wisselspoor maakt het allemaal mogelijk. Woningen met een strakke uitstraling, maar met het zo herkenbare stoere, industriële karakter. Wisselspoor wordt een stadse wijk. Een échte wijk. Vertrouwd, maar nergens saai. Net als Utrecht. Op straatniveau niet alleen portieken, maar huiskamerramen waar de zon op schijnt. Je fiets voor de deur en je tuin aan de achterkant. Groen, sfeervol en transparant. Voor welk woningtype ga jij?

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 110 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Punt Makelaars Utrecht

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-2737464
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Van € 338.229 tot € 865.000 v.o.n.