Levels

Utrecht Bouw gestart
Van € 780.000 tot € 1.220.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 70 (5 beschikbaar)
 • Wonen 165 tot 300 m²
 • Aantal kamers 5 tot 8
 • Perceel 1 m²
Blikvanger Next level wonen in Utrecht!

Project Levels

DE BOUW VAN LEVELS IS GESTART!!

Door de zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte is er voor ieder wat wils en is er haast geen woning gelijk binnen het plan. De woningen spelen in op de groeiende behoefte aan flexibel en meervoudig ruimtegebruik.

De begane grond wordt in veel woningen direct verbonden met een hoger gelegen niveau dat grenst aan het terras op de parkeergarage. Dit niveau varieert van 1,5 meter tot 3 meter boven de straat. Op dit terrasniveau bevindt zich in veel woningen de keuken met een directe toegang naar het terras en de tuin. Elke woning heeft de beschikking over een eigen privé-parkeerplaats in de parkeerkelder of op eigen terrein.

HOOGWAARDIGE ARCHITECTUUR
Leidsche Rijn Centrum-Oost vormt het jongste planonderdeel van Leidsche Rijn Centrum. De architectenbureaus FARO, Hilberinkbosch en op ten Noort Blijdestein hebben het plan voor Levels ontworpen. Alle drie gerespecteerde bureaus, met elk hun eigen kenmerken, invalshoeken en visies. Alle drie ook bekendstaand als gerenommeerde stadsontwerpers.

Inspiratie voor vorm en bouwstijl werd gezocht en gevonden in zowel binnen- als buitenland. Zo stonden enkele wijken in het Amerikaanse Boston model voor de gewenste industriële associaties. De hoge raampartijen met slanke roeden zijn daarvan een voorbeeld. In Levels vind je een architectonische allure die je in hedendaagse nieuwbouw niet vaak meer ziet.

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De duurzaamheidswaarden van de woningen steken ver uit boven de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Dit houdt in dat de woningen uiteindelijk meer energie zullen opleveren dan dat zij verbruiken. De woningen worden energieleverend en uitgevoerd, incl. 10 jaar energie-garantie. Tevens kan deze duurzame energie worden opgezet naar ca. 10.000 á 15.000 elektrische autokilometers per jaar.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

HEALTY URBAN LIVING
Lang, gezond, vitaal, sociaal en zelfstandig samenleven, in schone, veilige, prettige, duurzame en economisch welvarende steden! Een uitspraak van Ministerie van infrastructuur en Milieu.
Een gezonde stad is een leefomgeving waar de druk op milieu en gezondheid zo laag mogelijk is, die als prettig wordt ervaren en uitnodigt tot gezond gedrag.

In Nieuw Oost komen architectuur en Healthy Urban Living samen. Waar het in de binnentuinen draait om natuur en sociale contacten, gaat het bij de buitengevels om stedelijke allure. In de binnentuin staan bomen, (eetbare) planten, permeabele paden, speeltoestellen en er is in het midden genoeg ruimte voor een BBQ met alle buren.

Foto's

Omgeving

Wonen in Nieuw Oost
Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Als plus hebben deze woningen een eigen parkeerplaats in een parkeerkelder en de beschutte binnenhofjes: hier ontstaan terrassen, ruime stadstuinen of dakterrassen en groene oases voor ontmoetingen. Kenmerkend zijn de hoge ruimtes op de begane grond. Deze geven alle ruimte aan een creatieve inrichting en veelzijdig gebruik, want werken aan huis, winkel of kantoor aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Aan de oostzijde van Leidsche Rijn Centrum verrijst in de nabije toekomst de nieuwe woonomgeving Levels. Dichtbij de oude stad met al het comfort en allure anno 2019!

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop september 2019
Start bouw februari 2021
Verwachte oplevering september 2022

Nieuws

 • 25 oktober 2021

  5 redenen waarom jij wilt wonen in deze villa in Levels

  1. Heel veel woonruimteRuim, ruimer, ruimst! Dit geldt zeker voor deze zeer riante stadsvilla. Hij heeft namelijk een woonoppervlakte van maar liefst 237 m² verdeeld over 4 woonlagen en biedt jou alle ruimte om jouw ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 11 augustus 2021

  Bouw van Levels gaat voorspoedig!

  Er worden in totaal drie woonblokken gebouwd met een divers aanbod aan appartementen en herenhuizen. Levels ademt duurzaamheid; de energiebehoefte wordt volledig opgewekt via duurzame energiebronnen en het ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Type SP - Noord aan vallei (blok F11)

  Tussenwoning Van € 780.000 tot € 835.000 v.o.n.
  • wonen 165 tot 166 m² wonen
  • aantal kamers 5 tot 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 67) 165 m² wonen 5 kamers € 780.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 68) 166 m² wonen 5 kamers € 800.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 69) Onder optie 166 m² wonen 6 kamers € 810.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 70) Onder optie 165 m² wonen 5 kamers € 835.000 v.o.n.
 • vrijstaande woning Type W5 (blok F11)

  Vrijstaande woning € 1.220.000 v.o.n.
  • wonen 237 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 66) 237 m² wonen 7 kamers € 1.220.000 v.o.n.
 • Type B Herenhuis (blok G14)

  Tussenwoning € 995.000 v.o.n.
  • wonen 300 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 12) Verkocht onder voorbehoud 300 m² wonen 8 kamers € 995.000 v.o.n.
 • Type C Herenhuis (blok G14 en H10)

  Tussenwoning € 915.000 v.o.n.
  • wonen 235 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 11) Verkocht onder voorbehoud 235 m² wonen 7 kamers € 915.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 20) Verkocht 172 m² wonen 7 kamers € 649.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 33) Verkocht 179 m² wonen 7 kamers € 697.500 v.o.n.

Verkoopmakelaars

De Koning makelaars (ERA)

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0348-488000

De Koning makelaars (ERA)

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6661105
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads