99 huurappartementen / 14 maisonnettes Blend Utrecht

Utrecht Oplevering gestart
Van € 915 tot 1.290 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 113 (32 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 98 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project 99 huurappartementen / 14 maisonnettes Blend Utrecht

BLEND, EEN KLEURRIJKE SAMENSMELTING VAN MENSEN EN CULTUREN

De Utrechtse wijk Overvecht is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een gewilde buurt. Op de plek van de voormalige Nederlandse Pakket Dienst komt BLEND. Een bijzonder appartementengebouw met 113 woningen. Toegankelijk, eigentijds en sociaal. In BLEND draait alles om verbinden. Tussen wonen en werken. Tussen bewoners en culturen. Tussen jong en oud en tussen binnen en buiten.

Kies jij voor BLEND, dan heb je ook de voordelen van DeBuurt. Een compleet nieuwe leefomgeving in multiculturele setting. Met alle ruimte om te wonen en te werken, nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van kunst en cultuur of je eigen bedrijf te beginnen. Je hebt alle voorzieningen in de buurt met het historisch centrum van Utrecht kort bij huis.

LIGGING
Het zal je aan niets ontbreken als je huurt in BLEND. De bereikbaarheid is optimaal dankzij uitvalswegen naar de A27 en het openbaar vervoer op korte afstand. Je hebt alle voorzieningen in de buurt. Culinaire hotspots liggen op loopafstand, net als shoppingcenter Overvecht. Op fietsafstand zijn er parken en tuinen zoals Park de Watertoren. Ook scholen en sportfaciliteiten vind je in de buurt. Het bruisende centrum van Utrecht ligt op een kwartiertje fietsen.

DE APPARTEMENTEN EN MAISONETTES
De 113 gloednieuwe woningen in BLEND bieden voor ieder wat wils. Of je nu jong bent of wat ouder, alleen woont of samen: BLEND heeft voor iedereen een passend thuis. Je vindt er 99 twee-en driekamerappartementen en 14 twee- en driekamermaisonnettes (tweekamermaisonnettes inmiddels verhuurd). De woonoppervlakten variëren van 40 m² tot 121 m². De meeste woningen van BLEND beschikken over een heerlijke eigen buitenruimte. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.

De huurprijzen liggen tussen de € 915,- en € 1.515,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten. De oplevering van de woningen van BLEND vindt medio 2021 plaats.

Alle woningen krijgen een moderne greeploze, witte keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur. Ook krijgen de woningen een luxe badkamer met douche, wastafel en -in sommige gevallen- een tweede toilet. De muren worden behangen en geschilderd. De vloeren worden voorzien van PVC. Als huurder heb je zelfs keuze uit een aantal kleuren vloeren.

Overal is er vloerverwarming- en koeling, mogelijk gemaakt door een WKO-installatie die gebruikt maakt van bodemwarmte. De woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen met als grote voordeel dat je energierekening een stuk lager zal zijn. Elk appartement krijgt bovendien een paar zonnepanelen. Heb je een auto? Deze parkeer je gemakkelijk op jouw eigen privéparkeerplaats onder het gebouw.

INFORMATIE
Voor meer informatie kijk op de website blendutrecht(.nl). Hier vind je alle informatie over de appartementen. Hier kun je je ook inschrijven en wordt je als eerste op de hoogte van de laatste updates!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start oplevering mei 2021

Woningtypen

Van de 113 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Verkoopmakelaar

HUYSSHOP

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

99 huurappartementen / 14 maisonnettes Blend Utrecht

Van € 915 tot 1.290 /mnd