De Nieuwe Defensie

Utrecht Verkoop gestart
Van € 371.000 tot € 1.400.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 167 (78 beschikbaar)
  • Wonen 66 tot 271 m²
  • Aantal kamers 2 tot 7
  • Perceel 159 tot 212 m²
Blikvanger Jouw groene kwartier in de levendige stad

Project De Nieuwe Defensie

*** IN VERKOOP ***

ALLE VERKOOPDOCUMENTATIE IS TE VINDEN OP DE PROJECTWEBSITE: DENIEUWEDEFENSIE.NL ! BELANGSTELLING? DAN KUNT U DAT DIRECT KENBAAR MAKEN OP DE PROJECTWEBSITE. VRAGEN? NEEM DAN DIRECT CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE VERKOPEND MAKELAARS.

JOUW GROENE KWARTIER IN DE LEVENDIGE STAD

Zo’n stadskwartier heeft Utrecht nog niet eerder gezien. De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal bouwen we hier ongeveer 600 woningen, van groot tot klein, zowel koop als huur. Voorzien van parkeergarages, en met het centraal station vlakbij. In dit nieuwbouwplan vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen van Utrecht om de hoek.

BIJZONDERE WONINGEN

Er komen verschillende soorten nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie. Daarmee wordt het ook een thuis voor veel verschillende soorten mensen. Er komen grote en kleine appartementen én gezinswoningen. Wat opvalt is dat veel woningen ruim opgezet zijn. Er zijn stadswoningen bij van 3 lagen, die volop ruimte bieden aan jou en je gezin.

UTRECHT, JOUW STAD

Al sinds jaar en dag is Utrecht een levendige stad, die bruist van mensen, activiteiten en bedrijven. Zo ook bij het Merwedekanaal, dat is aangelegd als handelsweg van Amsterdam naar Duitsland. Tegenwoordig zie je daar nu geen grote scheepvaart meer, en hebben de Utrechters dit stadsdeel overgenomen met roeiverenigingen, hardloop- en fietsroutes en horeca. Met alle voorzieningen van de stad om de hoek is De Nieuwe Defensie, dat zijn naam ontleent aan het voormalig Defensieterrein, de perfecte plek om in te kwartieren in Utrecht, je stad.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 167 huizen in dit project zijn er nog 78 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-2331134

Movesby

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030 - 7997173
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing