Lage Heide

Valkenswaard Bouw gestart
Van € 424.000 tot € 593.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 143 tot 177 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 236 tot 439 m²

Project Lage Heide

Wonen in de WONING van je DROMEN!

Op een plek, die je steeds opnieuw aantrekt. Die ervoor zorgt dat je thuis bent. Die plek is Lage Heide. Een bijzondere combinatie van woonplezier, een bijzondere natuurlijke omgeving en stedelijke voorzieningen binnen handbereik. De woningen die hier worden gebouwd, bieden veel mogelijkheden invulling te geven aan je persoonlijke woonwensen.

Lage Heide is het perfecte nieuwbouwproject als je op zoek bent naar ruimte en natuur. Stel je eens voor: je nieuwe woning in een dorpse en landelijke omgeving, brede lanen omgeven door oude en nieuwe bomen. Natuur in overvloed. Lage Heide is een uitbreiding van Dommelen en creëert een unieke verbinding tussen wonen en natuur. Het nieuwbouwproject ligt dichtbij een aantal prachtige en beschermde natuurgebieden.

Veel te ZIEN en te DOEN
Haal een ijsje bij de Malpie Hoeve aan de Luikerweg of pak een terrasje in de gezellige dorpskern van Dommelen of Valkenswaard. Voor boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum De Belleman in Dommelen en op de fiets ben je zo in het bruisende centrum van Valkenswaard, waar een nog groter winkelaanbod is. Basisschool St. Martinus ligt op loopafstand van Lage Heide. Daarnaast heeft Dommelen nog drie basisscholen en verschillende sportfaciliteiten.

BINNEN een KWARTIERTJE in Eindhoven!
Vlakbij Lage Heide is al goed te zien waar de 'Nieuwe verbinding' komt te liggen. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe ontsluiting van Dommelen-Zuid. Voor bewoners van Lage Heide betekent de nieuwe weg een snellere en betere ontsluiting.
Het gehele traject tot aan de A67 wordt een 80 km/h weg zonder opstoppingen. Een tijdwinst van minimaal 15minuten ten opzichte van de huidige routes. Straks ben je in een kwartiertje bij ASML en Eindhoven.

Meer WETEN over de NIEUWE weg?
kijk dan eens op vind je, naast heel veel informatie, ook enkele prachtige beeldimpressies van de nieuwe weg.

Het plan Lage Heide bestaat uit ca. 350 woningen. Van rijwoning tot vrijstaand geschakeld en van bungalow tot bouwkavel: in Lage Heide vind je het. Een groot deel van het project is inmiddels gerealiseerd. Dat maakt dat de sfeer in de wijk al geproefd kan worden. Mooie karakteristieke woningen tussen nieuw groen en historische bomen aan oude laanstructuren.

Wilt u straks wonen op een bijzondere plek?
Verkoopinformatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw oktober 2020
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2071320

Leemans Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2047266

Scholte Albers Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 040-2076376
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing