Appartementencomplex De Zaaier

Varsseveld Verkoop gestart
Van € 330.000 tot € 363.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (16 beschikbaar)
  • Wonen 81 tot 90 m²
  • Aantal kamers 3

Project Appartementencomplex De Zaaier

Aan één van de mooiste invalswegen van Varsseveld zal in 2022 dit statige complex met 16 luxe, gasloze koopappartementen verrijzen. Het complex zal bestaan uit een centrale entree, trappenhuis met liftinstallatie en drie etages met appartementen, welke allemaal zijn uitgevoerd met een balkon. Alles gelegen rondom een binnenplein met fietsenbergingen, eigen parkeerplaatsen (deels overdekt), bezoekersparkeerplaatsen en het nodige groen. De Zaaier ligt op loopafstand van alle centrumfaciliteiten, twee huisartsenpraktijken, het zwembad en het NS-station. Kortom; een prachtige kans om luxe en nabij alle faciliteiten sfeervol en gemoedelijk te wonen.

De appartementen
De appartementen worden verwarmd met een warmtepomp. Warm water komt van een boiler, dus zeer duurzaam en zonder gasaansluiting.
Voor alle appartementen worden er op het platte dak van het appartementencomplex zonnepanelen geplaatst welke bijdragen aan de energiezuinigheid.
Het plan bestaat uit één gebouw van drie bouwlagen. Op elke bouwlaag worden ruime 3-kamerappartementen gerealiseerd welke allemaal de beschikking hebben over een terras of balkon, te bereiken door middel van een schuifpui.
Het complex is voorzien van een centrale entree, welke is gelegen aan de Kon. Wilhelminalaan. In de entree bevinden zich de brievenbussen, videofooninstallatie, trappenhuis en een lift.
De appartementen op de begane grond hebben aan de achterzijde van het complex een eigen voordeur. De appartementen op de tweede en derde verdieping zijn via een galerij te bereiken.
De appartementen beschikken over een eigen individuele berging en parkeerplaats. Daarnaast zijn er meerdere bezoekersparkeerplaatsen. De zestien appartementen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken en een schuifpui naar het balkon of terras.
Twee slaapkamers, een ingericht gastentoilet, ingerichte badkamer, een inpandige berging met de aansluitpunten voor de wasmachine en condensdroger.

Inschrijfprocedure
Vanaf 22 oktober 2021 heeft u alle tijd om de documentatie eens rustig door te lezen en af te wegen of aankoop van een appartement op De Zaaier iets voor u is. Een brochure van het complex met de prijs en inschrijfformulier is af te halen op het kantoor van Kuenen Makelaardij te Varsseveld.
Een inschrijfformulier is ook te downloaden via de projectwebsite:

Mocht uw interesse gewekt zijn en u wilt serieus overgaan tot aankoop van een appartement in dit complex, kunt u het inschrijfformulier volledig ingevuld voor 8 november 2021 opsturen naar of afgeven bij ons kantoor aan de Doetinchemseweg 34, 7051 AC te Varsseveld. Uiteraard kunt u dit formulier ook invullen, scannen en mailen aan ons via
Wij vragen u uw gegevens in te vullen en daarnaast het nummer van het appartement van uw eerste keus in te vullen. U bepaalt zelf of u naast een eerste keus ook een tweede of derde keus invult. Onderaan het formulier wordt gevraagd naar de eventuele ontbindende voorwaarde(n) die u wilt laten opnemen in de overeenkomst. Voorbeelden hiervan zijn een ontbindende voorwaarde van verkoop eigen woning (u koopt de woning pas definitief als uw eigen woning verkocht is) of een ontbindende voorwaarde voor financiering (u koopt de woning pas definitief als de bank u groen licht geeft voor de financiering). Let op: hoe minder ontbindende voorwaarden u opneemt, des te beter is uw positie bij de gunning!

Direct na 8 november 2021 gaat de projectontwikkelaar de gunning verzorgen. Binnen enkele dagen ontvangt u dan bericht van ons of het appartement van uw eerste keus aan u verkocht gaat worden. Indien we meerdere kandidaten hebben voor een appartement met gelijke voorwaarden, dan volgt een loting. Mocht uw eerste keus worden vergeven aan een andere koper, dan treden wij met u in overleg over uw tweede of derde keuze. Er zullen door de makelaar, ontwikkelaar of notaris aan niemand mededelingen worden gedaan over de inhoud van de inschrijvingen.

Het team van Kuenen Makelaardij staat in deze tijd klaar om u van antwoord te voorzien op al uw vragen. Ook met vragen over de verkoop van uw eigen woning kunt u gratis en vrijblijvend bij ons terecht. Maak hiervoor een afspraak met ons kantoor, dan nemen we ruim de tijd voor u!
Geen enkele vraag is ons te veel, dus schroom niet om ons te bellen, te mailen of binnen te lopen bij ons kantoor. Een appartement aankopen moet u weloverwogen doen, wij helpen u daar graag mee!

Foto's

Omgeving

Varsseveld is een gemoedelijk dorp in de groene Achterhoek en telt bijna 6.000 inwoners. Het beschikt over goede voorzieningen voor jong en oud; een moderne sporthal inclusief zwembad, de bibliotheek, het zorgcentrum Azora, diverse huisartsen, een apotheek en tal van verenigingen en clubs.
Het centrum van Varsseveld heeft een gevarieerd en compleet winkelaanbod en iedere vrijdag een weekmarkt. Varsseveld heeft meerdere hoogstaande industriële bedrijven welke zorgen voor veel werkgelegenheid.
Dankzij de aansluiting van de A18 en de spoorlijn Arnhem-Winterswijk is Varsseveld uitstekend bereikbaar. Rondom Varsseveld vindt u het typische Achterhoekse coulisselandschap, dat uitnodigt tot het maken van fiets- en wandeltochten.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Appartementencomplex De Zaaier

Van € 330.000 tot € 363.000 v.o.n.