Waterfront de Veene

Veen Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 382.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (1 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 717 tot 841 m²

Project Waterfront de Veene

KAVELS AAN HET WATER
Bent u van plan om uw droomhuis te laten bouwen en zou u graag aan het water willen wonen? Dan is wonen in Waterfront de Veene wat voor u. Waterfront de Veene is een unieke ontwikkeling van bouwkavels in de provincie Brabant. Wilt u graag midden in het prachtige landschap van het Land van Heusden en Altena wonen? Kies dan voor één van de kavels aan het water van Waterfront de Veene. Hier kunt u genieten van de rust en het uitzicht van deze bijzondere locatie. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met deze kavels aan het water? We vertellen u graag meer.

KAVEL INCLUSIEF WONING
Binnen Waterfront de Veene heeft u de mogelijkheid om een losse kavel te kopen en hier, in samenwerking met een architect, uw eigen woning op te realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een kavel inclusief woning te kopen. Er zijn diverse type modelwoningen, welke speciaal voor de kavels van Waterfront de Veene zijn uitgewerkt. Bij ieder modelwoning kunt u kunt kiezen uit meerdere opties om de woning volledig naar wens aan te passen. Daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden om de woning helemaal compleet te maken. Zo is het ook bij de keuze voor een modelwoning mogelijk om uw droomwoning realiseren!

OVER DE KAVELS AAN HET WATER
Waterfront de Veene bestaat uit 26 kavels. Elk kavel heeft een uniek karakter. Zo hebben sommige kavels een eigen insteekhaven of weids uitzicht over de rivier. De grootte van de kavels varieert van 654 - 1292 M². Op onze website vindt u een handig overzicht, waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in de feiten en gegevens van elk kavel. Waar kiest u voor? Wilt u vanuit uw woning uitzicht hebben over de rivier en de uiterwaarden, wilt u rust en privacy of kiest u voor allebei? Wanneer een kavel direct aan het water is gelegen beschikt het kavel over een eigen insteekhaven. Deze insteekhaven kan worden aangepast aan het formaat van uw vaartuig. Is een kavel niet direct aan het water gelegen, dan beschikt het kavel over een aanlegplaats in de algemene haven. De keuze is aan u!

DE LIGGING VAN WATERFRONT DE VEENE
Waterfront de Veene heeft een unieke ligging. Nabij de rivier, met weids uitzicht en rustig gelegen. Daarnaast is Waterfront de Veene ook heel centraal gelegen. Vlakbij Waterfront de Veene vindt u de dorpskern Veen, met alle voorzieningen. Daarnaast zijn ook de steden 's-Hertogenbosch, Breda, Utrecht en Waalwijk te bereiken binnen 30 minuten. Zo kunt u genieten van rust en weids uitzicht maar is de stad nooit ver weg. Ook is Waterfront de Veene nabij de Afgedamde Maas gelegen, wat zorgt voor een uitzicht dat elk seizoen weer anders is.

OOK WONEN AAN HET WATER?
Zou u graag uw droomhuis realiseren op een kavel van Waterfront de Veene en genieten van de mooie omgeving? We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Maatwerk is bij Waterfront de Veene de basis. Een kavel is er vanaf €325.000 inclusief BTW. Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over uniek wonen aan het water.

UNIEKE OMGEVING
• ‘s-Hertogenbosch < 25 km
• Vestingstadje Heusden < 8 km
• Loonse en Drunense Duinen < 23 km
• Vestingstadje Woudrichem < 13 km
• Biesbosch < 24 km
• Waalwijk < 18 km
• Gorinchem < 24 km
• Kurenpolder < 22 km
• Efteling < 25 km
• Zaltbommel < 20 km
• Golfpark Almkreek < 11 km

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2017

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing