De Draverij

Veendam
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (geen beschikbaar)

Project De Draverij

De verkoop van "De Draverij", een nieuwbouwproject met in totaal 36 appartementen, gaat binnenkort van start met een inloopbijeenkomst. Bij deze bijeenkomst ontvangt u de verkoopdocumentatie en is er gelegenheid voor het stellen van uw vragen. De verkoop verloopt via een digitale inschrijving.

START VERKOOP

Datum: donderdag 2 juni
Tijdstip: tussen 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie: de foyer van Het theater vanBeresteyn, Museumplein 5a in Veendam

We hopen u te mogen begroeten!

Het project De Draverij wordt gerealiseerd op de voormalige Rabobank locatie op de kruising aan het Museumplein en van Beresteijnstraat in het centrum van Veendam. Het gebouw bestaat in totaal uit 6 woonlagen. Het van Beresteyn Theater is als inspiratie gebruikt voor de architectuur. De fraaie oranje steen en horizontale belijning van het gebouw is eveneens doorgezet in het nieuwbouwproject "De Draverij". Hierdoor ontstaat er een verbinding met het theater en gaan "De Draverij" en het Beresteyn Theater fungeren als poortgebouwen van het Museumplein.

Duurzaamheid speelt hierin een grote rol, zo worden de appartementen gasloos en energiezuinig gebouwd en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-eisen. Uw appartement wordt voorzien met een warmtepomp en een warmte-terugwininstallatie zodat u het appartement op een milieuvriendelijke manier kan verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort

De uitgangspunten zijn als volgt:
- Woonoppervlakte van 84 m2 - 91 m2
- Eigen parkeerplaats
- Standaard 2 slaapkamers
- Prijsindicatie vanaf € 325.000,- vrij op naam

Heeft u interesse voor nieuwbouw in Veendam en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuwbouwproject "De Draverij"? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 36 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Lamberink Nieuwbouw Groningen

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 050-5472222

Alders Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0598-631313
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing