De Draverij

Veendam Bouw gestart
Van € 325.000 tot € 365.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (11 beschikbaar)
 • Wonen 84 tot 94 m²
 • Aantal kamers 3

Project De Draverij

DE WERKZAAMHEDEN ZIJN GESTART
De Rabobank die aan het Museumplein in Veendam was gevestigd, is inmiddels gesloopt en maakt plaatst voor het project De Draverij. De werkzaamheden zijn in volle gang, dit houdt in dat u niet meer hoeft te wachten tot er genoeg kopers zijn, want die zijn er!
Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Haak nu nog aan en uw bouwwensen kunnen tijdens de bouw nog mee worden genomen.

Belangstelling? Kijk voor de actuele en volledige presentatie op: nieuwwonengroningen.nl!

HET PROJECT EN DE LOCATIE
Aan het Museumplein in Veendam, op de plek waar jarenlang de Rabobank gehuisvest was, worden 36 comfortabele appartementen 'De Draverij' gerealiseerd. Het winkelcentrum, vanBeresteyn theater en talloze gezellige restaurants bevinden zich om de hoek. En voor een korte wandeling loopt u zo naar het Hertenkamp of het Julianapark.
Veendam heeft een levendig centrum met een uitgebreid aanbod van winkels en eetgelegenheden. Elke maandag is er een weekmarkt op het Museumplein en op donderdag op het Raadhuisplein. In het centrum is altijd wat te beleven. Veendam is centraal gelegen aan de rijksweg N33. Zo bent u met de auto in een mum van tijd in de stad Groningen of Assen. Het moderne treinstation van Veendam heeft goede verbindingen met de stad Groningen en Duitsland. Het naastgelegen busstation zorgt voor verbindingen binnen de Veenkoloniën en de provincies Groningen en Drenthe.

PERSOONLIJK EN COMFORTABEL WONEN
Met een gasloos appartement in De Draverij bent u volledig voorbereid op de toekomst. Een luchtwarmtepomp zorgt voor warm water uit de kraan en verwarming in het appartement. Geen lelijke, stoffige radiatoren meer, maar comfortabele vloerverwarming. En op warme zomerdagen, kunt u de vloerleidingen voor verkoeling van uw appartement. Het appartement is goed geïsoleerd, waardoor er geen warmte onnodig verloren gaat, Het slimme ventilatiesysteem met warmteterugwinning, zorgt ervoor dat er altijd voldoende frisse lucht in huis is, zonder dat het tocht. Heerlijk comfortabel wonen!

Elk appartement heeft in de kelder een eigen afsluitbare berging waar onder andere u fietsen neergezet kunnen worden en aan de achterzijde heeft De Draverij een parkeerhof, waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats aanwezig is.

KENMERKEN
- Koopsom vanaf € 325.000,- vrij op naam;
- Woonoppervlakte vanaf 83 m2;
- Standaard 2 slaapkamers;
- Koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
- Individuele berging in de kelder;
- Eigen parkeerplaats;
- Het appartement heeft minstens energielabel A++!;
- Het appartement is voorzien van vloerverwarming;
- Alle buitenkozijnen, en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw maart 2023

Nieuws

 • 12 april 2023

  Verkoopevent De Draverij Veendam

  HAAK NU AAN! De sloop van de voormalige Rabobank is momenteel in volle gang. Aansluitend start de bouw van het appartementencomplex De Draverij! Kom de locatie bekijken waar de appartementen gebouwd gaan worden in ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 12 maart 2023

  De werkzaamheden van De Draverij zijn begonnen.

  De genodigden, waaronder uiterdaard de toekomstige bewoners, waren op vrijdag 10 maart jl. getuige van de officiële handeling die verricht werd door de wethouder. Aansluitend konden ze onder een genot van een hapje ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 3 maart 2023

  Verkoopevent vrijdag 10 maart 15:00 tot 16:00

  VERKOOPEVENT VRIJDAG 10 MAART Heeft u ook belangstelling voor één van de appartementen in hartje Veendam? Haak dan nu aan en uw wensen kunnen nog mee worden genomen tijdens de bouw. Loop vrijblijvend binnen in de ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050-5472222

Alders Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0598-631313
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads