Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen

Veenendaal
Van € 825.000 tot € 870.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (1 beschikbaar)
 • Wonen 175 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 717 tot 808 m²

Project Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen

In het plan Bijzonder Wonen in Veenendaal-oost worden twee middels garage geschakelde vrijstaande woningen ontwikkeld. Het ontwerp is inmiddels definitief en er is een aannemer gevonden om deze twee woningen te realiseren. De kavels zijn maar liefst 719 en 808 m2 groot en hebben een diepe tuin op het westen.

Ligging:

Hazen, reeën in de ochtenddauw en zeldzame kalkmoerassen die bijna in je achtertuin groeien; De Groene Grens is een bijzonder mooi stukje Veenendaal. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid naar een volwaardig natuurgebied.

De kavels van Bijzonder Wonen zijn bedoeld als "intermediair" tussen wonen en landschap: Een woongebied met een lage woondichtheid als overgang van Veenendaal-Oost naar het natuurgebied De Groene Grens. U kunt hier wonen in een landelijke omgeving maar de binnenstad met al haar voorzieningen is binnen 10 fietsminuten te bereiken. Dit rustieke landschap met haar bijzondere flora en fauna kan uw achtertuin worden. Met recht Bijzonder Wonen!

Omgeving

Veenendaal-oost is een woonwijk in wording en ligt vlakbij. Ook het winkelcentrum in deze wijk is in opbouw. Recent is een grote supermarkt geopend. Ook het Ontmoetingshuis bevindt zicht in deze wijk. Hier vindt u drie basisscholen, kinderopvang, horeca, een tweetal kerken en een sporthal.

Iets verder weg, op zo'n tien fietsminuten ligt het centrum van Veenendaal, met al haar voorzieningen. Met een enorm en gevarieerd winkelaanbod is het altijd leuk winkelen in Veenendaal. Het centrum is goed bereikbaar en modern.

Naast het grote winkelcentrum heeft Veenendaal nog veel meer te bieden. De stad heeft bijvoorbeeld een museum waar vaste en afwisselende tentoonstellingen worden gehouden. Daarnaast is er de Cultuurfabriek waar de bibliotheek en de kunstuitleen zijn gevestigd. Een avondje uit kan uitstekend in het Filmhuis of Theater de Lampegiet waar grote én kleine artiesten optreden. Daarnaast zijn er diverse gezellige horecagelegenheden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen / 208

  Halfvrijstaande woning € 870.000 v.o.n.
  • wonen 175 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Groene Grens (Bouwnr. 208) 175 m² wonen 5 kamers € 870.000 v.o.n.
 • Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen / 207

  Halfvrijstaande woning Van € 825.000 tot € 850.000 v.o.n.
  • wonen 175 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

Typisch22

Bel 06-25085124

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen

Van € 825.000 tot € 870.000 v.o.n.