De Zeven Gaarden

Veenendaal Verkoop gestart
Van € 334.500 tot € 430.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 7 (1 beschikbaar)
 • Wonen 115 tot 124 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 158 tot 256 m²

Project De Zeven Gaarden

De Zeven Gaarden is de naam voor de 7 nieuw te bouwen gezinswoningen aan de rand van woonplan De Veense Poort. De woningen zijn ruim, worden duurzaam gebouwd, hebben opvallend diepe tuinen en er zijn diverse opties om de woning uit te bouwen.

De klassieke architectuur van de woningen geeft meteen een vertrouwd woongevoel. De warme rode baksteen in combinatie met de witte lijst onder het dak bij de tussenwoningen versterken het beeld. De entree van de woning krijgt een omlijsting in een meer donkere steen, waardoor deze meer geaccentueerd wordt. De hoekwoningen onderscheiden zich onder andere door de mooie grote mansardekap.

De woningen staan voor royaal woongenot. Door de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning, is de woonkamer licht en tuingericht. De tuin is extra diep en heeft een vrijstaande berging. Alle woningen kunnen gebruik maken van het achterpad en 3 woningen parkeren op eigen terrein. Op de eerste verdieping worden standaard 3 slaapkamers en een badkamer aangeboden. De zolderverdieping is met een vaste trap bereikbaar en naar eigen inzicht in te delen. In overleg met de aannemer kunt u tal van wijzigingen en opties bespreken.

GENIET VAN DE RUIMTE IN DEZE VERRASSENDE RIJWONINGEN
Door de hoge gootlijn kunt u ook op de verdieping optimaal gebruik maken van de ruimte. Mocht u meer dan 3 slaapkamers wensen, dan biedt de optioneel ingedeelde zolderverdieping uitkomst. Ook door de diepe achtertuinen is het genieten van de ruimte!

Parkeren en uitbreiden
In overleg met de aannemer zijn nog tal van opties uit te voeren. Alle woningen kunnen over de volle breedte met 1,20 meter of 2,40 meter worden uitgebouwd. Of maak van de zolderverdieping een of twee extra leefvertrekken door het plaatsen van dakramen of een dakkapel.

Van onze huisleverancier krijgt u een keukencheque t.w.v. € 1000,-. Naast de basisindeling kan er op de verdieping ook worden gekozen voor 2 grote slaapkamers over de hele breedte van de woning al dan niet in combinatie met een te vergroten badkamer. Bij de linker hoekwoning heeft u de optie om de woning uit te breiden met bijvoorbeeld een slaapkamer en een badkamer op de begane grond.

Aan de voorzijde van de woningen wordt voldoende parkeergelegenheid gecreëerd. Daarnaast beschikken sommige woningen over parkeren op eigen terrein. Iedere woning beschikt over een houten berging.

Duurzaamheid
De woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst. Zo zijn de woningen niet meer op het gas aangesloten maar beschikken ze over een warmtepomp. Tevens zijn ze voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. Op het dak van alle woningen worden zonnepanelen geplaatst.
Kortom, comfortabel én duurzaam wonen met lage woonlasten!

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Foto's

Omgeving

Veenendaal, een dynamische plaats met een dorps karakter
Veenendaal ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug in de Provincie Utrecht en telt ruim 63.000 inwoners. Er is veel bedrijvigheid en Veenendaal kent een hoog voorzieningenniveau. De ligging aan de A12 en goede openbaar vervoer voorzieningen maken Veenendaal tot een gewilde plaats in centraal Nederland om te wonen en als vestigingsplaats voor bedrijven. Daarbij is de Utrechtse Heuvelrug als achtertuin bijzonder mooi om bijvoorbeeld te joggen, te wandelen of te fietsen. Ondanks de dynamische allure van Veenendaal heeft het bovenal een dorps karakter en is het een erg prettige plaats om te wonen.

Historie
Veenendaal heeft in de 19e eeuw een bloeiende periode meegemaakt door de sigaren- en wolindustrie en had een watergangenstructuur voor aan- en afvoer t.b.v. deze industrie. Veenendaal is uniek gelegen als onderdeel van de natuurhistorische Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Bereikbaarheid
De Zeven Gaarden zijn aan de westkant van Veenendaal gelegen, parallel aan de Nieuweweg en vlakbij Rondweg West. Door de ligging aan de A12 zijn de steden Utrecht en Arnhem binnen een half uur met de auto bereikbaar. Tevens heeft Veenendaal beschikking over 2 NS-stations met busverbindingen, waardoor u gemakkelijk met de trein van en naar uw werk kunt reizen.

Voorzieningen
In de regio staat Veenendaal bekend als winkelstad en beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau. U treft hier een diversiteit aan scholengemeenschappen, culturele centra, kerkgenootschappen, horecapleinen en sportfaciliteiten. Veenendaal is een bruisende, actieve stad met vele jaarlijks terugkerende evenementen voor jong en oud!

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Middenwoning

  Tussenwoning Van € 334.500 tot € 344.500 v.o.n.
  • wonen 115 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Dwarswal 6 115 m² wonen 4 kamers € 344.500 v.o.n.
  De Dwarswal (Bouwnr. 2) Verkocht onder voorbehoud 115 m² wonen 4 kamers € 334.500 v.o.n.
  De Dwarswal 4 Verkocht onder voorbehoud 115 m² wonen 4 kamers € 344.500 v.o.n.
  1e Melmseweg 4 Verkocht 115 m² wonen 4 kamers € 334.500 v.o.n.
  De Dwarswal 10 Verkocht 115 m² wonen 4 kamers € 334.500 v.o.n.
 • Hoekwoning

  Hoekwoning € 424.500 v.o.n.
  • wonen 124 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  1e Melmseweg 7 Verkocht 124 m² wonen 4 kamers € 429.500 v.o.n.
  De Dwarswal 14 Verkocht 124 m² wonen 4 kamers € 424.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Zeven Gaarden

Van € 334.500 tot € 430.000 v.o.n.