Teresiahoeve

Veghel Verkoop gestart
Van € 389.000 tot € 589.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (9 beschikbaar)
  • Wonen 109 tot 178 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 140 tot 401 m²
Blikvanger Schrijf je vanaf 8 mei in voor deze unieke energiezuinige woningen!

Project Teresiahoeve

Teresiahoeve te Veghel

Vanaf woensdag 8 mei 2024 om 9.00 uur is het mogelijk om u in te schrijven via de projectwebsite. Tevens treft u daar de verkoopbrochure, technische omschrijving en de prijslijst. De inschrijving sluit op maandag 20 mei 2024 om 23.59 uur.

Veghels Buiten breidt zich nog verder uit! Teresiahoeve is één van de nieuwe buurtschappen van de nieuwbouwwijk en is gelegen aan de Buitendreef. Op deze locatie komen in totaal 28 koop- en huurwoningen in diverse typen: rijwoningen en tweekappers. De woningen zijn ruim van opzet en hebben een grote tuin. Hier woon je op een plek waar buiten en binnen optimaal op elkaar inspelen en verrijken. Binnenkort start de verkoop van Teresiahoeve. Volg het project en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

De woningen worden aan vele zijden omgeven door groen en hebben grote tuinen. Dat geeft een heerlijk ontspannen vrij gevoel van wonen. Letterlijk een buitengevoel. Hier woon je op een plek waar buiten en binnen optimaal op elkaar inspelen en verrijken. Een bijzonder rustige locatie en toch vlakbij het centrum en verschillende uitvalswegen. Uden, Den Bosch en Eindhoven zijn om de hoek.

Veghel is een middelgrote Brabantse gemeente. Een regionaal centrum voor werkgelegenheid, dienstverlening en voorzieningen. Aantrekkelijk door haar sterke economische positie vanwege de hier gevestigde voedingsindustrie (o.a. Masterfoods en Campina).

Veghel grenst aan het nationaal landschap Het Groene Woud, een gebied van 35.000 hectare in de driehoek Eindhoven-Tilburg- Den Bosch. De kern ervan bestaat uit bossen, moerassen, heide en agrarisch populierenlandschap. Sinds 2005 is het officieel ‘Nationaal Landschap’.

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen over dit project?
Neem dan contact op met de makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2024

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing