Kloosterveldt

Veghel Verkoop gestart
Van € 427.000 tot € 819.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (1 beschikbaar)
  • Wonen 138 tot 178 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
  • Perceel 262 tot 689 m²
Blikvanger Allerlaatste vrijstaande landhuis op 601 m² perceel beschikbaar!

Project Kloosterveldt

LAATSTE KANS, NOG SLECHTS 1 LANDHUIS BESCHIKBAAR, HET IS MOGELIJK OM DIRECT EEN OPTIE TE NEMEN OP HET BESCHIKBARE BOUWNUMMER. DE BOUW VAN DE DRIE LANDHUIZEN START AL IN OKTOBER 2022.

UNIEK EN ZEER FRAAI NIEUWBOUWPROJECT IN VEGHELS BUITEN.

In het nieuwste deel van Veghels Buiten groeit Kloosterveldt. Vrij tussen de velden komt een mooie mix van woningtypes. In de koopsector komen 10 twee-onder-een-kapwoningen, 4 levensloopwoningen en 3 vrijstaande woningen beschikbaar. De ligging is subliem: wat een ruimte! Buitengewoon buitenleven, dat ervaar je in Kloosterveldt.

Stand van zaken:
Alle twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen in dit project zijn verkocht! Een prachtig resultaat voor start bouw. De verkoop van de 3 vrijstaande Landhuizen is inmiddels ook gestart, er is nog slechts 1 Landhuis beschikbaar.

In Kloosterveldt woon je écht buiten
Kloosterveldt is onderdeel van de nieuwe wijk Veghels Buiten. Het ligt aan de uiterste oostrand van deze bijzondere nieuwbouwwijk tussen Veghel en Erp. In Kloosterveldt woon je echt buiten. Tussen de landerijen en met vrij uitzicht over de velden. En toch dichtbij alles wat je aan voorzieningen nodig hebt, want het bruisende Veghel ligt op steenworp afstand. Via de nabijgelegen A50 ben je snel in Uden, Den Bosch en Eindhoven.

Rust en ruimte rondom de kloostertuin
De opzet van Kloosterveldt doet denken aan een klooster. Met bebouwing in een carrévorm. Daaromheen een aaneenschakeling van verschillende woningtypes in de sfeer van een Begijnhof. En naar de buitenrand meer openheid met woningen op ruimere kavels. Daar tussenin ligt een groene zone (de kloostertuin) met ruimte voor ontspanning, spelen en ontmoeting. Kloosterveldt is met 73 woningen kleinschalig en er komt alleen bestemmingsverkeer. Er heerst rust en geborgenheid. De bijzondere architectuur versterkt dat gevoel. Omni Architecten heeft echt wat bijzonders gecreëerd.

Dit is een ontwikkeling van Hendriks Coppelmans uit Oss, de verkoop is collegiaal ondergebracht bij Meierijstad Makelaardij en Dragt Makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2021
Verwachte start bouw oktober 2022

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Dragt Makelaars O.G.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0413-363850

Meierijstad Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 073-5442100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing