Veldhoven - Bosakker

Veldhoven Bouw gestart
Van € 655.500 tot € 920.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (6 beschikbaar)
  • Wonen 142 tot 208 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 233 tot 487 m²
Blikvanger Verwachte oplevering zomer 2024! Er nog enkele tweekappers te koop.

Project Veldhoven - Bosakker

VELDHOVEN - BOSAKKER

We zijn al gestart met bouwen! Zomer 2024 woon jij in Bosakker!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Inschrijven kan via de projectwebsite bosakker-veldhoven.nl.

Vlakbij Eindhoven is door ons in alle stilte hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Buiten de ring, midden in het groen, in Veldhoven. Ondertussen zijn we in een dusdanig ver stadium, dat wij je graag meenemen in een eerste verkenning. Maar, we willen je waarschuwen; Bosakker laat je hart sneller kloppen. Door de enorme diversiteit in het woningaanbod, maar ook aantal woningen, is er voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase. Een plek waar je 't liefst vandaag nog 'ja' tegen zegt. Wat kan, via een voorinschrijving. Geheel vrijblijvend, zonder gevolgen. Dus spreekt Bosakker je aan? Spreek je dan uit!

MIDDEN IN HET GROEN, TUSSEN BOSSEN EN VELDEN. WELKOM THUIS!
Bosakker laat zich het makkelijkst beschrijven als een authentiek Brabants 'gehucht'. De intentie is echter, om hier in het bestaande groen - tegen de rand van het bos - een idyllisch, modern en eigentijds Brabants dorp te laten verrijzen. Wat vraagt om een eigentijdse architectuur, zonder de romantiek ‘van toen’ te verliezen. Dit is de reden dat we dicht bij de oorsprong zijn gebleven en het verleden hebben vertaald naar de wereld van nu.

In Bosakker hebben we gekozen voor een ongekend gevarieerd woonprogramma met veel verschillende woningtypen. Binnen Bosakker is er plek voor iedereen. Van ruim opgezette kavels met vrijstaande landelijk moderne woningen, tot prachtig langgerekte woonblokken waarin ruimte is voor starters. Woningen waarmee we een nieuwe schaal creëren die de dynamiek van de wijk - en die van jou - alleen maar ten goede komt.

WONINGAANBOD
In het plan Bosakker worden in totaal 129 woningen gerealiseerd, waarvan 83 huurwoningen en 46 koopwoningen in een gevarieerd aanbod. De verkoop bestaat uit 7 levensloopbestendige woningen, 24 tweekappers, 7 geschakelde vrijstaande woningen en 8 vrijstaande huizen.

LET OP:
Omdat de bouw is gestart zijn de deadlines voor het meer- en minderwerk gesloten. Bij de beschikbare bouwnummers is standaard gekozen voor een aantal meerwerken. De meerwerkopties zijn: extra leidingwerk spoelbak naar eiland, inclusief loze leiding, vloerverwarming op open zolder, uitbouw tot achterzijde berging en splitsen berging in werkkamer en kleinere berging.

Voor vragen betreft de meerwerken en prijzen neem contact op met de makelaar 040 269 2530.

INTERESSE?
Neem een kijkje op de projectwebsite bosakker-veldhoven.nl voor meer informatie.
Je kunt je interesse nog steeds kenbaar maken via de projectwebsite voor je favoriete woning! Indien jouw favoriete woning in optie staat, dan wordt je automatisch reservekandidaat op de lijst.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van Santvoort Makelaars / 040 269 25 30).

Foto's

Omgeving

LIGGING
Bosakker ligt in het westelijk deel van Veldhoven, midden in de Kempen. Heerlijk dichtbij de 'acht zaligheden' zoals Knegsel, Duizel en Eersel. Met de nieuwe op- en afrit van ASML, ben je in alle eerlijkheid net zo snel in hartje Eindhoven. Of - de andere kant op - in een kleine drie kwartier in Antwerpen.

BEREIKBAARHEID
Bosakker is goed bereikbaar. Met doorgaande fietsroutes, maar ook met directe OV lijnen ben je lekker snel in het centrum van Veldhoven of Eindhoven. De omliggende (snel)wegen zorgen er voor dat je kan gaan en staan waar je wil. En met het vliegveld om de hoek, ligt Europa aan je voeten.

VOORZIENINGEN
In Bosakker geniet je van alle voorzieningen die Veldhoven heeft. Voor boodschappen hoef je nooit ver weg. En het Sondervick College is dusdanig dichtbij, dat kinderen met de fiets naar school kunnen. In medisch opzicht is er het MMC, die je verzekerd van aandacht als dat nodig is.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veldhoven - Bosakker

Van € 655.500 tot € 920.000 v.o.n.