Vessem - Postels Huufke

Vessem Verkoop gestart
Van € 355.000 tot € 1.000.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (10 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 194 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 117 tot 787 m²

Project Vessem - Postels Huufke

Postels Huufke is een bewonderenswaardige plek met een cultuurhistorisch verhaal. Het buurtschap, omzoomd door oude bomen, ademt een lange geschiedenis. De plek fluistert hoe ooit de mens in het gehucht Veneind woonde, werkte en leefde, natuurlijk verbonden met z’n erf, de aangrenzende natuur, het beekdal en het vee. Gefundeerd op deze rijke geschiedenis is Postels Huufke een bijzonder cultuurhistorisch pareltje dat herinnert aan een nederzetting uit zowat de middeleeuwen.

We koesteren dat gelukkige leven van toen en blazen het nieuw leven in. Rondom deze plek, met de ‘plaatse’ als driehoekig groenpleintje, begint een nieuw verhaal. Daar waar het kan, worden waardevolle elementen behouden. Een aantal gevels heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan. Ze herinneren aan het Kempische boerenleven en de oudste beschavingen op deze grond. Dat geldt ook voor de enige vrijstaande boerderij op deze geschiedwaardige grond.

Tastbare overblijfselen van geschiedkundig kostbare boerderijen en schuren worden deels gerestaureerd. Zo houden we het verhaal
van het roemrijke Veneind levend. Sommige gezinswoningen in het oorspronkelijke historische boerderijcluster hebben daarom de
originele gevels behouden. Eentje huisvest zelfs de ‘oudste muur van Vessem’.

Vrijstaand wonen? Wonen op een hoek? Samen onder de pannen of onderdak in een twee- of driekapper? Je hebt in dit plan de keuze uit prachtige variaties in boerderijstijl; moderne woningen met herinneringen aan lang vervlogen tijden. Ook 8 betaalbare starters- of tussenwoningen zijn ondergebracht in nieuwe boerderijwoningen.De meeste woningen zijn onderdeel van een nieuwe familie boerderijen. Alsof het nieuwe woongebied natuurlijk gegroeid is en organisch verweven is met de tijd van toen.

Of klopt jouw woonhart bij het zien van de rijke jaren ’20 stijl? In deze stijl heb je de keuze uit 6 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. Wat een details!

Alle woningen in dit plan hebben hun karakteristieke toets. Ze vallen op door de rijke detaillering aan authentieke details met een eigen
herkenbare architectuur, uitstraling én unieke mogelijkheden. Sommige zijn zelfs levensloopbestendig. Welk uniek plekje kies jij? Wat jouw keuze ook wordt, met deze woningen ga je voor duurzaam woongenot. En dat geeft energie!

U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van Santvoort Makelaars b.v.

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0497-513393

Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0499 - 37 55 65
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing