Sluiseiland Kop Noord

Vianen (UT) Bouw gestart
Van € 440.000 tot € 880.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (13 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 167 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project Sluiseiland Kop Noord

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

DE BOUW IS GESTART EN WE FELICITEREN ALLE KOPERS! OOK NOG WONEN OP KOP NOORD VAN SLUISEILAND?
VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als
vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. De betrokkenheid is groot, het contact intensief. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Wonen in een appartement op Kop Noord is heerlijk rustig wonen, omgeven door water en toch dichtbij het historische stadscentrum. Je kiest zelf welk appartement het best bij je past. Het merendeel van de appartementen is riant te noemen. Het luxe gevoel nog meer versterken? Kies dan voor de optionele Solarlux schuifpui; een glazen vouwwand die zorgt voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Want je vouwt de wand bijna in z’n geheel naar de zijkant. Dit geeft de woonkamer een nog ruimer gevoel en je geniet nog meer van het fantastische uitzicht.

In welk appartement je straks ook woont, je bent er in ieder geval zeker van dat je geniet van een prachtig uitzicht. Zo heb je aan de zuidkant volop uitzicht op de sluizen en kijk je aan de noordkant uit op de kruising van De Lek met het Merwedekanaal. Kies je voor een appartement aan oostkant dan vormen De Lek, het Merwedekanaal en de sluizen jouw uitzicht. En woon je aan de westkant, dan is jouw appartement naar het mooie historische centrum van Vianen en de uiterwaarden gericht.

Wonen op een eiland is meer dan bijzonder. En dat gevoel wil je natuurlijk graag delen met je omgeving. Daarom wordt er op de eerste verdieping een ontmoetingskamer met weids uitzicht op De Lek gerealiseerd. De ontmoetingsruimte biedt plek aan zo’n vijfendertig personen. Ideaal om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren en familie en vrienden te laten genieten van het unieke uitzicht van het Sluiseiland.

De riante appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De appartementen worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal. Naast de riante oppervlakte van de appartementen en de buitenruimte, zijn ook de ligging en het uitzicht heel bijzonder. Want de appartementen staan straks op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig. En wil je wel de drukte opzoeken dan loop je zo naar het gezellige, historische stadscentrum.

Foto's

Omgeving

Strategisch gelegen aan de Lek, met rondom stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen.

Het vrijstadje Vianen was ooit bedoeld om de inwoners van Utrecht in de gaten te houden. Waar de functie van Strategisch oord is verdwenen, zijn het water, het Hollands vernuft en het groene achterland gebleven. En ook de bijzondere vierkante opzet en het kenmerkende stratenpatroon hebben de tand des tijds doorstaan. De Middeleeuwse plattegrond is zelfs bijna één op één op de huidige plattegrond van de stad te leggen.

Heerlijk vertoeven in de omgeving
In Vianen vind je alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen leven. Van bakker en supermarkt tot bekende ketens en kleine boetiekjes. Ook zijn er voldoende cafeetjes en restaurantjes. Van sushi en Italiaans tot een klassieke Engelse high tea. Echt bijzonder is Gasterij de Kloostertuin. Midden in het groen, geniet je in alle rust van een ontspannende lunch, een smakelijke barbecue, een uitgebreide brunch of simpelweg een kop koffie. Het theehuis kun je boeken voor een heerlijke high tea of een vergadering waarbij je rustig wilt overleggen.

Om fit te blijven kun je natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen in en rondom Vianen. Maar je kunt ook naar hartenlust bewegen bij een van de sportverenigingen. Of kies voor de sportschool of het zwembad.
Het is er allemaal. Voor ontspannen vermaak ga je naar het theater waar je een ruim assortiment aan verschillende voorstellingen kunt zien. Ook het Stedelijk Museum is een aanrader. Nog meer kunst en cultuur vind je regelmatig in de Grote Kerk van Vianen.

Ook voor ontspanning woon je hier prima. Je maakt er lange wandelingen of heerlijke fietstochten door het prachtige poldergebied. Bepaal zelf je route of kies één van de bekende knooppuntenroutes zoals het Romantische Rivieren Rondje of de Vrijstadroute. Of kies voor de Gezinsroute waar je langs een hertenkamp, een kaasboerderij met geitjes en een snoeptuin komt. Tussendoor eet je een ijsje bij de ijsboerderij of een smakelijke pannenkoek bij de pannenkoekenboerderij waar je ook nog eens een prachtig uitzicht hebt over de omgeving.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2021
Start bouw november 2021
Verwachte oplevering juni 2023

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Koning makelaars (ERA)

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6376000

Van der Werf Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0347-371324
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing