Pracht 468

Vijfhuizen
Van € 547.500 tot € 722.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
  • Wonen 152 tot 172 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 159 tot 273 m²

Project Pracht 468

WONEN IN PRACHT468

Aan het historische dorpshart van Vijfhuizen, waar de Spieringweg de Liniewal kruist, komt binnenkort nieuwbouwproject Pracht468. De naam is een knipoog naar het adres van de kavel, en naar wat er komen gaat: 30 ruim opgezette woningen, liggend aan het oude centrum van het dorp.

Pracht468 heeft alles in huis. Ruime herenhuizen met een eigen eetkeuken en halfvrijstaande villa's, liggend aan het water. Een opzet die veel leefruimte geeft in en rond de woningen. Sowieso woon je in Vijfhuizen in een heerlijk rustige en groene omgeving. Zelf blinken de woningen uit in stijl, ruimte én wooncomfort. Bovendien is gasloos de norm in Pracht468 en is duurzaamheid vanzelfsprekend.

Opgeteld zijn dat heel veel comfortabele redenen om te kiezen voor Pracht468.

De 30 woningen van Pracht468 zijn verdeeld over vier blokken en bestaan uit 4 types, er zijn 2 type halfvrijstaande villa's, 12 herenhuizen en 4 hoekwoningen. De woningen liggen op percelen die qua grootte variëren van 159 m2 tot 305 m2. Kies je voor een halfvrijstaande villa dan parkeer je in je eigen garage of op één van je 2 eigen parkeerplekken op eigen terrein. Sommige woningen zijn 6 meter breed en zelfs 8 meter aan de achterzijde, dat is nog eens prettig inrichten.

Alle woningen zijn nog beschikbaar, de verkoop is nog niet gestart. Schrijf je nu in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van de verkoopontwikkelingen!

Omgeving

VIJFHUIZEN is allesbehalve een doorsnee dorp. Vooruit, alles is gewoon te voet bereikbaar maar aan middenstand bijvoorbeeld en andere dagelijkse voorzieningen is geen gebrek. Hier liggen de bakker en de slager nog ouderwets om de spreekwoordelijke hoek. Je kinderen gaan gewoon in het dorp naar de openbare basisschool of de kinderopvang. En de sportvereniging en het sportpark, hoe zit het daarmee? Check. Die zijn ook aanwezig. Goed om te weten trouwens, er komt ook een gezondheidscentrum in de buurt.

Lekker om te weten is dat het dorp verscheidene restaurants telt. Bijvoorbeeld Het Graanpakhuis en ’t Fort, waar je heerlijk binnen en buiten kunt eten. En als je toch bij ’t Fort bent, loop dan meteen even langs het Kunstfort en geniet van een van de tentoonstellingen. Leuk weetje. Het complex maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Kortom, wonen in Vijfhuizen? Klinkt goed.

Eén van de fijne voordelen van wonen in Vijfhuizen is Haarlem. Vanuit Vijfhuizen ben je net zo snel in Haarlem als op weg richting de groene buitengebieden. Langs de Cruquiusdijk is het mooi fietsen en wandelen en heb je verbinding met de vele fietsroutes in de buurt.

DICHTBIJ HAARLEM In Pracht468 heb je het beste van twee werelden. Haarlem en al zijn stadse faciliteiten aan de overkant van de dijk en de rust en ruimte van Vijfhuizen en het buitengebied. Even de ophaalbrug over en je fietst zo de stad in. Met de auto kan ook, via de N201, maar waarom zou je? Hier fietsen is genieten van de Hollandse landschappen. Weer of geen weer. Ook de verbindingen van het Randstadnet (R-net) vind je in het dorp. Zo zijn Haarlem, Schiphol en Amsterdam extra snel en makkelijk bereikbaar. Perfect voor werk, uitstapjes en scholieren op weg naar hun studie.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Pracht 468

Van € 547.500 tot € 722.500 v.o.n.