Bouwkavels Geerpark

Vlijmen
Van € 206.350 tot € 273.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (4 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 463 tot 603 m²

Project Bouwkavels Geerpark

Vlijmen l 32 bouwkavels in het Geerpark

In Geerpark woon je buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen.

Landelijk en vrij wonen. De kans om zelf te bouwen op een vrije kavel.
Je eigen droomhuis ontwerpen en laten bouwen. En dan meteen duurzaam. Dat kan in Geerpark, Vlijmen. Stap naar buiten voor een wandeling langs de waterslinger en door het park. Of door de boomgaard waar het fruit in het seizoen zo geplukt kan worden. En de dagelijkse voorzieningen? Die zijn, net als in stad, dichtbij.

Op dit moment kan je op 3 plekken in Geerpark zelf bouwen. Alle kavels zijn welstandsvrij!

Mortelweg
Aan de rand van Geerpark langs de Mortelweg ligt een strook met 17 vrije kavels die aan de voorkant uitkijken over de weilanden en aan de achterkant grenzen aan de waterslinger. De Mortelweg is een idyllische bomenlaan, waar straks een mooie weg met gebakken klinkers komt. Deze kavels hebben een mooie diepte van circa 30 meter. Er is hier nog 1 kavel beschikbaar.

Kavels aan de waterslinger
Deze kavels in deelplan Morgen II liggen zowel met de voor- als achterzijde aan de waterslinger en kijken uit op het groen van bomenrijen langs landerijen en sportvelden. Tezamen vormen de kavels een speels lint van verspringende woningen. Dit is een verwijzing naar de traditie van lintbebouwing in de Langstraat. De kavels zelf zijn diep en omgeven door gevarieerd groen met hagen en hekjes. Hier kun je je droomhuis bouwen in de straten Otter of Bever.

Morgenzon
In het nieuwe deelgebied Morgenzon in Geerpark zijn 32 royale kavels in de verkoop op een exclusieve plek tussen het park, de waterslinger en weilanden. Een eigen plek, waar je duurzaam, comfortabel en vrij kunt wonen, in dé wijk van de toekomst. Hier kun je ontspannen leven en van het buitenleven genieten. Dichtbij het gezellige Vlijmen en levendige Den Bosch. Grijp je kans. En zie elke dag hoe de zon opkomt in Geerpark.

Ruim wonen dichtbij de stad
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken, of om lekker te gaan wandelen, ontspannen, de natuur in te gaan en om de wijk te ontdekken. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Het spelen is er een echt avontuur. De voorzieningen in het dorp Vlijmen zijn om de hoek en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Geerpark?is geen gewone woonwijk. Maar een van de meest duurzame van Nederland. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Kijk op Reageer direct en ontvang de complete informatie van deze bouwkavels!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Staete Vlijmen

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 073-5117000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bouwkavels Geerpark

Van € 206.350 tot € 273.000 v.o.n.