Bouwkavels Tot Morgen Geerpark

Vlijmen
Van € 161.500 tot € 263.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (25 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 347 tot 570 m²

Project Bouwkavels Tot Morgen Geerpark

Vlijmen l 26 bouwkavels in Deelgebied Tot Morgen, Geerpark

Grijp nu je kans! Nu kun je zelf je eigen droomhuis ontwerpen en laten bouwen op een vrije kavel. Een eigen plek, waar je duurzaam, comfortabel en vrij kunt wonen. Dat kan in Geerpark in Vlijmen, dichtbij het levendige ‘s-Hertogenbosch.

Kavels aan de Waterslinger
De 26 vrije kavels liggen in deelgebied Tot Morgen in Geerpark. Je woont er buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en te ontspannen. Spelen is er een echt avontuur. Stap naar buiten voor een wandeling langs de Waterslinger, waar deze kavels grotendeels aan grenzen, en door het park. Struin over het Laarzenpad en door de boomgaard, waar het fruit in het seizoen zo geplukt kan worden. En de dagelijkse voorzieningen? Die zijn, net als de stad, dichtbij. Zowel op de fiets, met het openbaar vervoer of de auto ben je in een mum van tijd vanaf het Centraal Station ’s-Hertogenbosch in Geerpark. De grootte van de kavels varieert van zo’n 350 tot 570 m².

De kavels
- hebben een minimale breedte van 15 meter;
- prijs € 377,- per m² exclusief btw (prijspeil 2020);

In Geerpark
Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen. Het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Zij kozen voor comfortabele en energiezuinige woningen, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst.

Interesse? Reageer direct en ontvang de complete informatie van deze bouwkavels!
Wacht niet te lang, want "wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 25 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bouwkavels Tot Morgen Geerpark

Van € 161.500 tot € 263.000 v.o.n.